Commvault ve Huawei İşbirliklerini Genişletiyorlar

CommVault World Headquarters, Location: Oceanport NJ, Architect: Lance Blake, Interior Architect: Dana Jenkins, Jenkins and Grey

Commvault ve Huawei, her iki şirketin teknolojilerine dayanarak veri yedekleme, kurtarma, arşivleme ve bulut çözümleri geliştirmek için kullanılacak olan ortak bir laboratuvarı Çengdu, Çin’de oluşturma planlarını duyurdular.

Commvault’un Dünya Çapında Satışlardan sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Ron Miiller ve Huawei Technologies Co,Ltd. Depolama Ürünleri Serisi Başkanı Ruiqi Fan, Huawei’nin global ICT ekosistemi için düzenlediği entegre konferansı HUAWEI CONNECT’in açılışında imza için hazır bulundular. Huawei’nin depolama işinin merkezi Çengdu’da bulunuyor.

Commvault ve Huawei, hem test hem de geliştirme merkezi olacak laboratuvar ve bir yönetici bilgilendirme merkezi için personel, yazılım ve donanım sağlayacaklar. Laboratuvardaki çalışma ile, şirketlerin son ürünleri arasında tam bir uyumun garantilenmesinin yanı sıra, müşterilerinin kritik veri koruma ve yönetimi ihtiyaçlarını karşılama özelliklerini genişletecek olan bulut yedekleme, bir-Servis-olarak-Veri Koruma ve diğer yenilikçi çözümler geliştirilecek, test edilecek ve sunulacak.

Ortak laboratuvar, üç yıl önce Huawei, Commvault’un yazılımlarını Huawei OceanStor veri depolama sistemleri ile dağıtmayı kabul ettiğinde başlayan şirketler arasındaki güçlü işbirliğini daha da genişletecek. İlk anlaşmadan sonra Huawei ve Commvault, servis anlaşmaları ile bundle edecekleri entegre bir ürün yaratmak için işbirliği yaptılar. Son zamanlarda da şirketler, bir-Servis-olarak-Veri Koruma özelliklerini içeren Huawei Cloud Data Center Offerings için işbirliğine gittiler. Huawei ve Commvault arasında işbirliğine dünya çapında müşterilerin yanıtı oldukça olumlu oldu – örneğin Brennan IT, Avustralya’daki müşterilerine ölçeklenebilir ve esnek bir-Servis-olarak-Yedekleme çözümü sunmak için Commvault Software ve Huawei OceanStor’u kullandığını duyurdu.

Huawei, Depolama Ürünleri Serisi Başkanı Ruigi Fan, “Son birkaç yıldır Commvault ve Huawei’nin ortak yedekleme çözümü çok başarılı oldu. Ortak laboratuvarın kuruluşunu duyurmaktan da çok mutluyuz. Bu, daha da yakın işbirliğine giden yoldaki önemli bir kilometre taşını temsil ediyor. Bu laboratuvar, süren ortak yenilikçiliğimizi, bir-Servis-olarak-Veri Koruma ve veri yönetimi çözümlerini geliştirmek için bir platform olarak çalışacak” dedi.

Hem Commvault hem de Huawei kendi alanlarında liderler – Gartner yakın zamanda Commvault’u Veri Merkezi Yedekleme ve Kurtarma Yazılımları için Gartner Magic Quadrant’ta altı yıl üst üste lider olarak gösterirken, Huawei’yi de 2015’te dünyada Harici Denetleyici Temelli (ECB) depolamanın en hızlı büyüyen üreticisi olarak adlandırdı.

Commvault’un Dünya Çapında Satışlardan sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Ron Miiller da, “Commvault’un son beş yılda hem Çin’de hem de dünyanın çeşitli yerlerinde varlığını genişletirken, Huawei’nin gelişmiş teknolojisi, güçlü müşteri ilişkileri ve global tabanından çok etkilendik. Bu yeni laboratuvar, müşterilerimizin veri yönetimi ve depolama yatırımlarının değerini en yüksek seviyeye çıkaracak yeni çözümler geliştirmemize yardım ederek, Commvault-Huawei iş ortaklığını daha da güçlendirecektir” dedi.

Vestel, Fenerbahçe spor kulübü ile bir ilke imza attı