ESET’e dünyadan ödül yağıyor

Global antivirüs yazılım kuruluşu ESET, sunduğu güvenlik ürünleriyle Almanya’dan Japonya’ya dek küresel ölçekte son üç ay içinde pek çok ödüle layık görüldü ve önemli başarılara imza attı. Avusturyalı bağımsız AV-Comparatives organizasyonu tarafından “en beğenilen ürün” seçilen ESET ürünleri, Almanya’da en iyi test sonuçlarını elde etti. Japonya’da ise müşteri memnuniyetinde birinci seçilen şirket, ABD’de bilgi güvenliği sektöründeki “en iyi oyuncular” arasında gösterildi.

ESET_Odul_Gorsel

İlk ödül, bağımsız anti-malware test organizasyonu AV-Comparatives tarafından geldi. Yıl boyunca yaptığı testlerin özetini içeren ve pazardaki güvenlik ürünlerine genel bir bakış sunan 2015 Raporu’nu yayınlayan AV-Comparatives, ESET Smart Security 9 yazılımını “En Beğenilen Ürün” seçti. ESET Smart Security, geçtiğimiz yılki testlerde 6 Advanced+ ödülü, False Positives kategorisinde Gümüş Ödülü ve Proaktif Korumada da Bronz Ödülü kazandı.

Almanya’nın önde gelen IT dergilerinden ComputerBild’in Şubat ayında yaptığı internet güvenliği testinde de ESET Smart Security 9, en yüksek puanı alarak birinci oldu. ComputerBild dergisi editörlerinden Georg Oevermann’a göre; güvenlik, performans ve hızın oluşturduğu güçlü karışımla rakiplerini geride bıraktı.

CoBi_Logo_Testsieger_4_2016_pos_CMYK

IT sektörüne odaklanmış ABD merkezli pazar araştırma firması Radicati Group’un “Endpoint Security Market Quadrant 2015” raporunda ESET, bilgi güvenliği sektöründeki “en iyi oyuncular” arasında yer aldı. Radicati Group Başkanı ve CEO’su Sara Radicati, “ESET, hem ürün fonksiyonelliği hem de pazar payı olarak oldukça önemli gelişmeler sergilemiştir. ESET’in Endpoint Çözümleri, sistem kaynaklarını çok az kullanarak, yüksek performans ve algılama oranı ile işletmelerin koruma altında kalmalarına yardımcı oluyor” açıklamasını yaptı.

ESET, Türkiye’de de ülkemizin en seçkin eğitim kurumlarından biri olan Boğaziçi Üniversitesi’nden ödül aldı. Bilişim alanında yılın en iyilerini belirleyen Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Kulübü Compec, 2015’in Aralık ayında ESET’i ‘Yılın En İyi Antivirüs-Güvenlik Şirketi‘ olarak seçti.

GELECEĞİN ENERJİ TEKNOLOJİLERİ