VMware, AWS Outposts ’ta çalışacak iki yeni ürününü duyurdu

VMware araştırması Carbon Avoidance Meter VMware, VMware Cloud on Dell EMC VMware vRealize bulut yönetim platformu VMware, güvenlik duvarı, VMware Yazılım Tanımlı Güvenlik Duvarı Mobil dünya kongresi Mobile World Congress VMware, AWS Outposts Dijital dönüşüm, bankacılık sektörü, Vmware,

VMware, AWS Outposts ’ta çalışacak ve müşterilerinin zengin, kurumsal sınıf kabiliyetlerle müşteri veri merkezlerinin “hizmet olarak” modeliyle kurulmasını ve hizmete alınmasını sağlayacak iki yeni ürününü duyurdu.

VMware Cloud on AWS Outposts ve VMware Cloud Foundation for Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2). Her iki ürün de AWS Outposts ’tan birçok avantaj sağlayacak. AWS Outposts, müşterilerin kendi binalarında bilişim ve depolama yapmasını sağlayan Amazon Web Services (AWS) donanımıyla kurulan ve tamamen yönetilebilen ve yapılandırılabilen bilişim ve depolama yığınlarından oluşurken, AWS’in buluttaki diğer tüm hizmetlerine sorunsuzca bağlanabiliyor. Bu iki hizmetle VMware, müşterilerine tüm VMware ve AWS bulut ortamlarında tutarlı bir altyapı ve operasyonel deneyim sunacak.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan VMware Bulut Platformu Kurumsal Birimi Genel Müdürü ve Kıdemli Başkan Yardımcısı Mark Lohmeyer, şunları söyledi; “Altyapı, işlem ve geliştirici konularında tutarlı bir deneyim sunma vizyonunu benimseyen VMware, müşterilerinin uygulamalarını nerede ihtiyaç duyarlarsa orada kurmalarını ve çalıştırmalarını sağlıyor. Böylece BT yatırımlarının değerini en tepeye çıkarmaları ve daha iyi kurumsal sonuçlar elde etmeleri için onları güçlendiriyor. Yazılım Tanımlı Veri Merkezi Altyapısını (SDDC) tüm veri merkezi, bulut ve sınır boyunca, uçtan uca bir hizmet olarak, sektör öncüsü bir donanım üzerinde sunmak için oluşturduğumuz daha geniş hibrit bulut stratejimizin bir parçası olarak AWS ile olan iş birliğimizi ve iki tarafın da ortak müşterilerine sunacağımız değeri büyütmekten mutluluk duyuyoruz.”

Amazon Web Services EC2 Kurumsal İş Yükleri Başkan Yardımcısı Sandy Carter ise; “VMware Cloud on AWS; 2017’de beraber tanıttığımızdan beri muhteşem bir yükseliş elde etti. Bu duyuru da müşterilerimizin VMware Cloud on AWS’i kendi yerel AWS Outposts’larında kullanabilmelerini sağlamak için; iş birliğimizi bir adım daha ileri taşıdığımız bir dönüm noktası görevi görüyor. Müşterilerimiz, uygun oldukları anda aynı donanımla, arayüzle; uygulama programlama arayüzüyle ve en yeni AWS kabiliyetlerine anında erişim imkanıyla kendi alanlarındaki VMware Cloud on AWS’in bir uzantısını kullanmak istediklerini söylüyordu. Ve bunu da donanım veya yazılımı yönetme zorunluluğu olmadan yapmak istiyorlardı. AWS Outposts ile kusursuz ve entegre bir hibrit deneyimi sunuyoruz” dedi.

BT güvenliği konusuna dair şirketlere 5 önemli uyarı