Büyük Salonlarda Artık Full HD PT-DZ16K Kullanılacak!

Panasonic’in yeni projeksiyon cihazı, kalıcı kurulum yapılacak büyük etkinlik salonları için en ideal projektör olmaya aday! Full HD PT-DZ16K, yüksek parlaklık, bakım kolaylığı ve düşük kullanım maliyetleri ile büyük salonlar için bir numaralı tercih olacak!

Panasonic’in ödüllü PT-DZ21K serisine eklenen projeksiyon cihazı; yüksek parlaklık, bakım kolaylığı ve maliyetlerde verimlilik isteyenlerin tüm ihtiyaç ve beklentilerini karşılayan özellikleri taşıyor. Düşük enerji tüketimi ile dikkat çeken PT-DZ16K’nın lamba değişim ömrü 3 bin saati buluyor; 12 bin saate kadar kullanılabilen, bakım gerektirmeyen eko filtresi bulunuyor.

DZ16K panasonic

Büyük mekanlar için kalıcı projeksiyon çözümü!

Dört lambanın kullanıldığı yüksek verimli optik tasarım, sıvı soğutma sistemi ve 7/24 kullanıma olanak tanıyan aktarma modu cihazı, kalıcı kurulum yapılacak etkinlik salonları ve geniş mekânlar için avantajlı kılıyor.

Kompakt tasarımlı PT-DZ16K, edge-blending ve color-matching işlevlerinin yanı sıra geniş ekran ve yüzeyler üzerindeki yansımalarda çok üniteli parlaklık kontrolü sunarak çarpıcı bir çoklu cihaz projeksiyon deneyimi yaratıyor.

Cihazın temel kurulum esnekliği geniş aralıkta atış mesafelerini destekleyen kapsamlı ve opsiyonel lens seçenekleri ile destekleniyor. 360 derece projeksiyon özelliği sayesinde de hem tavan hem de tabana görüntü yansıtmak mümkün oluyor. PT-DZ16K serisi projeksiyon cihazları uzaktan kontrol edilebiliyor ve Panasonic ET-SWA100 çoklu projektör takip ve kontrol yazılımı ile uzaktan çalıştırılabiliyor.

Programların İçindeki Reklamlara Dikkat : InstallBrain