Microsoft Ücretsiz Laptop Tamir Edecek! Detaylı Anlatım

Teknoloji devi Microsoft ücretsiz laptop tamir etmek için kolları sıvadı. Şirketin bazı laptop türlerinde beklenmeyen çatlaklar yaşadığı biliniyor. Sorunu gidermek için ücretsiz tamir kararı veren firma, yoğun bir talep alabilir. Özellikle de Microsoft Surface Laptop 3 modellerinde bu sorun çok fazla yaşanıyor.

Normal şartlarda hiçbir laptop kolay kolay kendiliğinden kırılmaz. Ancak Microsoft ilk defa farklı bir madde kullanarak laptop cihazları üretmişti. Bu cihazların alüminyum materyalinden yapılmış olması çatlamalarında önemli bir etken oluşturuyor. Esnasında alüminyum, cihazların daha sağlam olmasını sağlarken bu durum Microsoft için biraz ters tepti diyebiliriz.

Microsoft ücretsiz laptop tamir projesi

Bu şirketin Surface Laptop 3 modellerine sahipseniz ve ekranda kırılma gibi bir sorun yaşarsanız, ücretsiz bir şekilde tamir fırsatından yararlanabilirsiniz. Microsoft Surface Laptop 3’ün 13 inçlik ya da 15 inçlik türlerinde yine aynı şekilde tamir fırsatı sunuyor. Microsoft ücretsiz laptoptamir projesi olmasaydı ekranların çok pahalı olması nedeniyle birçok kullanıcı mağdur olacaktı. Yapılan bu kampanya ile ilgili çok önemli bir detay daha var. Eğer ekranda beliren çatlak sizin kendi hatanız ise Microsoft bunu kabul etmiyor.

Microsoft ücretsiz laptop tamir

Kullanıcı hatalarının kesinlikle kabul edilmediği bu kampanyada, para iadesi aynı şekilde sadece kendiliğinden sorun yaşayan cihazlarda sağlanacak. Microsoft alüminyum bilgisayarlar konusunda artık birkaç kez daha düşünecek gibi görünüyor. Microsoft ücretsiz laptop tamir projesi iyi bir ders oldu. Cihazın özelliklerine gelecek olursak; Intel’in 10. nesil Ice Lake işlemcisi ve AMD’nin özelleştirilmiş Ryzen 7 işlemcisi tercih edildi. Şirket, bu işlemciye ‘AMD Ryzen Microsoft Surface Edition’ diyor.

Netflix Into the Night Dizisinin Perde Arkası! Dizi hakkında Bilmedikleriniz!

Şirket her ne kadar sadece birkaç müşteride böyle bir sorun olduğunu söylese bile, bunun pek doğru olduğu düşünülmüyor. Şirketler, bir problem çok büyük olmadan genellikle böyle kampanyalar ortaya atmazlar. Bu nedenle en azından sayıları binleri bulan kullanıcıların böyle sorunlar yaşadığını söyleyebiliriz. Son olarak, şirket tarafından sunulan Microsoft ücretsiz laptop tamir projesi için çok kolay olduğunu belirtelim. Sadece bilgisayarınızı yetkili bir servise vermeniz yeterli. Firma bu konuda kullanıcılarını fazla sorgulamıyor. Eğer sizler de Microsoft bilgisayarınızda ortaya çıkan böyle bir sorundan muzdaripseniz, yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.