Huawei Kurumsal Çözümler NASA Bilgi İşlem’i Seçti

Türkiye pazarına 2011’de giren ve hızlı büyümesiyle dikkat çeken Huawei, Kurumsal Çözümler İş Grubu Türkiye Distribütörlüğü için NASA Bilgi İşlem’i seçti.

Huawei Kurumsal Çözümler İstanbul Bölge Direktörü Eren Serçe, Huawei’in 2014’te bu alandaki büyüme hedefini yüzde 100 olarak belirlediklerini belirtti ve bu hedefe ulaşmada NASA Bilgi İşlem’in önemli bir işlev üstleneceğini vurguladı.

NASA Bilgi İşlem CEO’su Haldun Karaman da Huawei’in pazara girişinin sektördeki herkeste heyecan yarattığını belirterek, şunları dile getirdi:

Huawei NASA - Eren Serce. Haldun Karaman. Ugur Katilmis

“Türkiye’de kurumsal IP ve IT pazarı uzun süredir büyümüyordu. Bu pazardaki bayi ve entegratör kurumlar da, rekabetin geliştirici gücüne ihtiyaç duyuyordu. İşte Huawei bu pazara taze bir soluk getirdi. NASA Bilgi İşlem olarak 17 yıllık iş ve sektör deneyimimizi bilişim alanında dünya devi, güçlü bir ortakla paylaşacak olmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Huawei’in pazar hedeflerine ulaşmasına ve sektörün gelişmesine tüm bayi ve entegratör firmalarımızla birlikte katkı sağlayacağımıza, nitelikli, yüksek katma değerli hizmetle pazarı geliştirerek, daha da büyüteceğimize ve büyüyeceğimize inanıyoruz.”

Huawei Başarılı Bir Kanal Stratejisine Sahip

Huawei’nin kurumsal alandaki stratejilerinin temelini, bölgesel iş ortaklarıyla gerçekleştirilen yakın çalışmalarla, müşterilerin ihtiyacına uygun ürün ve hizmetler sunmak oluşturuyor. Bu anlayışın bir uzantısı olarak Huawei, Türkiye’de de kamudan özel sektöre, sağlıktan finansa kadar her alanda öncelikle ihtiyaçları anlamaya ve en iyi çözümleri sunmaya yoğunlaşıyor.

Türkiye’de başarılı bir kanal stratejisi oluşturduklarını belirten Eren Serçe, Huawei’nin Türkiye genelindeki kapsamlı iş ortakları yapılanması sayesinde, yedek parça temini dahil her türlü hizmeti her yere en geç 4 saat içinde ulaştırabildiğini ifade ediyor. Serçe, ayrıca 444 91 19 Huawei Kurumsal Çözümler Destek Hattı’nın 7 gün 24 saat destek vermeye hazır olduğunu da belirtiyor.

Huawei 2 milyardan fazla kişiye ulaşıyor

Bilgi ve iletişim teknolojilerinin birçok alanında faaliyet gösteren dev bir şirket olan Huawei, sunduğu ürün ve hizmetlerle 2 milyardan fazla kişiye ulaşıyor ve dünya nüfusunun üçte birine hizmet veriyor. Huawei’nin bu başarısının arkasında müşteri odaklı inovasyon anlayışı ve yerel iş ortaklıklarına verdiği önem yatıyor.

Huawei Kurumsal Çözümler İş Grubu, 2013’te 34 ülke ve bölgede yaklaşık 4 bin 500 iş ortağına, bin 100’den fazla hizmet ortağına, 110’dan fazla eğitim ortağına ve 25 binden fazla mühendise ulaşan geniş bir ekosistemle yoluna devam ediyor. Grubun portföyünde kurumsal ağ çözümleri, birleşik iletişim, bulut bilişim ve veri merkezleri, ağ enerjisi, kurumsal kablosuz ağlar ve altyapı servisleri gibi alanlara odaklanan geniş bir ürün ve hizmet yelpazesi yer alıyor.

2013’te Huawei’nin kurumsal ürün ve hizmetlerdeki yıllık satış geliri, yıldan yıla yüzde 32 artışla 2,5 milyar dolar seviyesine ulaştı. Bu alandaki büyüme oranı yüzde 40,6 seviyesinde gerçekleşti. Bu gelirin yüzde 55’ten fazlası kanal iş ortakları üzerinden gerçekleştirildi.

Bulunduğunuz Yeri İngiltere Yapan VPN