Bedava Oyun: Evil Dead The Game ve Splinter Cell! Hemen İndirin!

Steam bedava oyun

Bedava oyun severleri buraya alalım. Gerçi bedava oyunları kim sevmez ki! Evil Dead The Game ve ilk Splinter Cell oyunu, PC oyuncuları için şu an ücretsiz olarak indirilip oynanabiliyor. İşte detaylar.

Epic Games Store, kısa aralıklarla dağıttığı ücretsiz oyunlarla adından sıklıkla söz ettiren bir platform. En güncel hamlesi ise, Saber Interactive’in online hayatta kalma korku oyunu Evil Dead The Game oldu. Oyun, normalde 69 TL fiyat etiketine sahipti, ama şu an ücretsiz olarak indirilebiliyor. Tabii bu süreç, sonsuz bir süreç değil.

Eğer oyuna sahip değilseniz ve edinmek istiyorsanız, acele etmelisiniz. Zira kampanya, 24 Kasım, saat 19:00’da sona erecek.

İlgili sayfa için buraya tıklayabilirsiniz.

Bedava oyun: Evil Dead The Game nasıl bir oyun?

Yapım, online odaklı oyun sistemine sahip. Evil Dead serisindeki Ash Williams da dahil pek çok önemli karakteri seçebiliyor ve geliştirebiliyorsunuz. Klasik mekânlar ve klasik silahlar da sizi bekliyor tabii ki.

Oyunda ister insanların tarafında, isterseniz de yaratıkların tarafında yer alabiliyorsunuz. İnsanların tarafında olursanız, Necronomicon kitabının kayıp sayfalarını ve hançeri bulup yaratıkları geldikleri yere göndermelisiniz. Tabii gerçek oyunculardan oluşan ekiple birlikte. Eğer yaratıkların tarafında yer alırsanız, bu sefer de insan savaşçıları öldürmeli ve kitabı korumalısınız.

Bedava Oyun: Evil Dead The Game ve Splinter Cell! Hemen İndirin!

Gelelim diğer ücretsiz oyunumuz, yani ilk Splinter Cell oyununa. Ubisoft’un gizlilik temalı başarılı serisinin bu ilk üyesi, 17 Kasım 2002 tarihi itibarıyla satışa sunulmuştu. Yani ilk oyun, 20. yaş gününü kutluyor. Fransız menşeli oyun şirketi de bunun şerefine harekete geçti ve Splinter Cell’i kendi dijital mağazası üzerinden ücretsiz indirilmeye sundu.

Eğer oyuna sahip değilseniz ve edinmek istiyorsanız, acele etmelisiniz. Zira kampanya, 30 Kasım, saat 16:00 itibarıyla sona erecek.

İlgili sayfa için buraya tıklayabilirsiniz.

Bedava oyun: Splinter Cell, nasıl bir oyun?

Yapımda, Sam Fisher adındaki gizli ajanı kontrol ederek bize verilen gizli görevleri, yine büyük gizlilik içerisinde tamamlamaya çalışıyoruz. Tek kişilik senaryo odaklı yapımda, kimi zaman kimseye görünmeden hareket etmeli, kimi zaman susturuculu bir silahla düşmanlardan kurtulmalı, kimi zaman da bir balkondan cama sarkarak gizli gözcülük yapmalısınız. Tabii çok daha fazlası sunuluyor, ama şunu söylemeliyiz ki bu oyunda “sabırlı hareket etmek” çok önemli.

İlgili Haberler

>> Google Trends Kullanarak Satışları Artırmanın Yolları