2021 Volkswagen Tiguan Böyle Gözükecek! İlginç bir tasarım…

2021 Volkswagen Tiguan ‘in tasarımı hakkında ipuçları veren bir tanıtım resmi paylaşıldu. Yeni Tiguan, Atlas Cross Sport’tan izler taşıyan daha agresif bir tasarımla geri dönmeye hazırlanıyor.

2021 Volkswagen Tiguan daha ilginç bir hale getirmek için bazı tasarım değişiklikleri ve ek özellikler planlanıyor. Volkswagen Tiguan, dünyadaki Alman markasının en çok satan araçlarından biri olarak otomobil üreticisi için büyük önem taşıyor.

Alman otomobil üreticisi 2021 Tiguan ‘ın tanıtım resmini yayınladı. Yeni Tiguan, Jetta ve Atlas Cross Sport’a benzer şekilde tamamen yenilenmiş bir ön tasarıma sahip olacak. Yeni nesil SUV’un ızgarası ve farları mevcut modelle aynı genişlikte boyutlara sahip. Ancak daha agresif farlara ve kalkan benzeri bir ızgara tasarımını üzerinde taşıyacak. Farların altında hava perdesi veya sis lambası olarak kullanılabilen iki giriş bulunuyor, bunlar bizlere Jetta GLI’yı hatırlatıyor.

2021 Volkswagen Tiguan Tanıtım Resmi

2021 Volkswagen Tiguan 'in tasarımı hakkında ipuçları veren bir tanıtım resmi paylaşıldu. Yeni Tiguan, Atlas Cross Sport'tan izler taşıyan ...

2021 Volkswagen Tiguan, MIB3 adında yeni bir bilgi – eğlence sistemine de sahip olacak. Volkswagen, yeni bilgi – eğlence sisteminin OTA yazılım güncellemelerini alacağını ve araç içi Wi-Fi bağlantısı sunmaya devam edeceğini de duyurmuştu. 2021 Tiguan’ın yeni direksiyon simidi Atlas Cross Sport modelinden geliyor ve kullanılan malzeme de dahil olmak üzere içeride çeşitli yenilikler bekleniyor.

Volkswagen temsilcileri bir sonraki Tiguan’ın özellikle R-Line paketi ile donatıldığında mevcut modelden daha sportif, yol odaklı bir stili vurgulayacağını belirtiyorlar. Şirkete göre, off – road aksesuarları Atlas için daha uygun, ancak yeni giriş seviyesi Tiguan’ın off – road aracından esinlenen bazı stilleri ve özellikleri almasını bekliyoruz.

Her zaman olduğu gibi, 2021 Volkswagen Tiguan yine 4Motion dört tekerlekten çekiş sunuyor olacak. Tiguan’ın agresif tarzının daha sportif bir motor seçeneği ile desteklenip desteklenmeyeceği daha belli değil. ABD ‘de şu anda 184 beygir gücü ve 300 Nm tork üreten otomatik şanzımanla çalışan 2.0 litrelik turboşarjlı bir motor kullanıyor. Türkiye’deki modellere baktığımızda üst seviyede Highline 1.5 TSI ACT 150 PS 7 ileri DSG, Highline 1.6 TDI 115 PS 6 ileri Man ve Highline 2.0 TDI SCR 4M 150 PS 7 ileri DSG modelleri bulunmakta. 2021 Volkswagen Tiguan ‘ın bu yaz tanıtılması ve 2020 yılı bitmeden satışa sunulması bekleniyor. Ülkemize gelecek modeller konusunda ise henüz bir bilgi yok.

2020 yılı Volkswagen Tiguan fiyatlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Kısa Çalışma Ödeneği Ne Zaman Yatacak?