5000 TL Altı Telefonlar: En Güçlü Modelleri Seçtik!

5000 TL Altı Telefonlar

5000 TL altı telefonlar listemizde en güçlü akıllı telefonları sizler için listeledik. İşte fiyatlar artmadan alınabilecek en iyi modeller.

Türkiye’de genel olarak uygun fiyatlı akıllı telefonlar tercih ediliyor. Her ne kadar Apple tarafında iPhone amiral gemisi serisi ilgi gören, çok  satan akıllı telefonlar arasında yer alsa da, Android tarafında en çok tercih edilen modellerin, giriş orta segment akıllı telefonlar olduğunu belirtelim. Geçtiğimiz yıllarda orta segment akıllı telefon almak için, ortalama 2000-3000 TL’lik bir bütçe ayırmamız yeterli oluyordu. Fakat dolar kuru, salgın ve çip krizi gibi sebeplerden dolayı akıllı telefon fiyatları artmış durumda.

Bu konuyu özellikle ülkemiz bazında değerlendirecek olursak, uzun yıllar idare edebilecek uygun fiyatlı orta segment modellere olan ilgi arttı. Fakat geçtiğimiz yıllarda karşımıza çıkan 2000 TL’lik fiyat etiketi karşımıza çıkmasa da, uzun yıllar kullanılacak bir akıllı telefona göre uygun fiyat olarak tabir edebileceğimiz 5000 TL’den uygun fiyata sahip akıllı telefonları baz aldık. Son zamanlarda fiyatlarda artış gözlemedik. Fakat önümüzde haftalarda telefon fiyatlarının artacağı düşünülüyor. Bu yüzden 5000 TL altı en iyi telefonlar listemizdeki modelleri, değerlendirmenizi öneriyoruz. İşte bu fiyata satın alınabilecek en güçlü modeller.

5000 TL Altı Telefonlar: En Güçlü Modelleri Seçtik!

Xiaomi Redmi Note 9S

5000 TL Altı Fiyat Performans

5000 TL altı telefonlar listemizin ilk modelinde Redmi cihazı bizleri karşılıyor. Redmi Note 9S modeli de yine uygun fiyatlı tercih edilebilecek modeller arasında yer alıyor. 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolamaya sahip olan modelin fiyatı ise 5000 TL civarında.

Samsung Galaxy M23 5G

Galaxy M23 5G

Listedeki diğer modellere kıyasla biraz daha avantajlı olarak belirtebileceğimiz Galaxy M23 modelinin 5G desteği ile gelmesi, daha tercih edilebilir bir model olarak karşımıza çıkıyor. Söz konusu modelin fiyatı ise 4500 TL civarında. Bu yüzden 5G destekli bir model arıyorsanız Galaxy M23 5G modelini tercih etmenizi öneriyoruz.

Redmi Note 10S (128 GB)

5000 TL Altı Telefonlar

Redmi Note 10S serisi, listede tercih edilebilecek en güçlü modeller arasında yer alıyor. Farklı sitelere göre fiyatlar değişiklik gösterecektir. Fakat ortalama olarak 5000 TL civarında satışa sunulduğunu belirtelim.

Redmi Note 9 Pro

Redmi Note 9 Pro

5000 TL altı telefonlar listemizin son modeli de yine Redmi tarafından geliyor. Redmi Note serisinin uygun fiyatlı modeller ile karşımıza çıktığını biliyoruz. Bu yüzden 4800 TL civarında satışa sunulan modelin, tercih edilebileceğini belirtelim.

İlgili Haberler

>> Uygun Fiyatlı Tablet İsteyenler Buraya: Honor Tab X8 Sızdırıldı!