Citrix mobil trafik yönetme ekonomisini geliştiriyor

Citrix, ölçeklendirilebilir, yüksek performanslı NetScaler platformu mimarisi ile kanıtlanmış ByteMobile optimizasyon teknolojisini içeren yeni NetScaler T1000 serisinin piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Bu yenilikçi Citrix çözümü, mobil trafiği yönetim ekonomisini büyük ölçüde geliştirecek. NetScaler T1000 servis sağlayıcılarına, zenginleştirilmiş bir mobil abonelik deneyimi için optimizasyon teknolojisiyle gelişmiş ağ verimliliği için ADC teknolojisini bir araya getiren sektör lideri fiyat-performans platformunu sunacak.

Gelecekteki başarıyı güvenceye almak isteyen servis sağlayıcıları, sürekli patlayıcı hızda büyüyen mobil trafiğini, özellikle de şifreli mobil video ve içeriğin yükselişini karşılamak için kolaylıkla ölçeklendirilebilen bir platforma ihtiyaç duyuyor. 2016 Cisco Görsel Ağ Endeksi (VNI) Tahminine göre mobil video, 2020 yılında video trafiğini içeren dünya veri trafiğinin dörtte üçüyle (yüzde 75); 2015 – 2020 arasında yüzde 62 oranında büyüme kaydedecek.

Citrix

Servis sağlayıcıları artık bu trafiğin evrimini doğrudan ele alan bir çözüme ihtiyaç duyuyor. Mobil video halihazırda mobil ağ üzerindeki en büyük baskıyı oluştururken sunumu, son derece rekabetçi mobil servis sağlayıcıları pazarında anahtar fark yaratıcı unsur. Bu trafiğin, daha az duraklayan yüksek kaliteli videolar sağlayarak ve dolayısıyla abonelik deneyiminin kalitesini artırarak optimum hale getirilmesi, ağ verimliğini geliştirme ve kullanıcı deneyimini zenginleştirmeye yönelik talepleri karşılamak için daha da kritik bir hal aldı. Servis sağlayıcılar ayrıca, doğrudan abonelerin ihtiyaçlarına göre belirlenen en verimli hizmet yollarında trafiğe dinamik ve verimli bir şekilde yön verebilen bir platform arıyor.

Bu noktada; NetScaler, çok daha düşük kapasite birimi başına maliyetle ölçeklenebilen ve bir ağın farklı elemanlarını farklı hızlarda geliştirme esnekliği sağlayan tek platform olarak öne çıkıyor.

HP MOBİLE WORLD CONGRESS’İ HP ELİTE X3 İLE AÇTI