Microsoft Edge yeni logosu ile geliyor!

Microsoft Edge güncellemeleri ile Google Chrome'a kafa tutacak. Nasıl mı?

Chromium tabanlı Microsoft Edge yeni logosu ile çıkış yapacağı tarihi açıkladı. Yenilenmiş Edge Ocak ayında resmi olarak çıkıyor!

Microsoft, Internet Explorer ile başarıya hasret kaldıktan sonra Windows 10 ile şanısını Microsoft Edge ile denemişti. Ancak Chrome, Opera ve Firefox karşısında Edge ile de başarılı olamayan firma, şimdi bomba gibi bir geri dönüş yapmayı planlıyor.

Bir süredir Windows 10 ve macOS platformlarında testleri devam eden Chromium tabanlı Microsoft Edge tarayıcısı için bugün büyük duyuru geldi. Yapılan açıklamalara göre; Chromium tabanlı Edge 15 Ocak 2020 tarihinde resmi olarak indirime sunulacak.

Google Play Store tehlike saçıyor!

Google Chrome’un tabanından destek alan Edge tarayıcısı yeni logosu ile sil baştan çektiğinin de sinyallerini veriyor. Piyasadaki Chrome, Opera ve Firefox gibi rakiplerine taş çıkarak hızda olacak olan yeni tarayıcının, Chrome’daki tüm eklentileri desteklemesi bekleniyor.

Microsoft Edge

Güvenlik konusunu atlamayan Microsoft’un, güncelleme konusunda ya Google ile ortak hareket etmesi ya da Chromium tabanını kendi geliştirip güvenlik güncellemelerini hızlı bir şekilde sunacağını düşünüyoruz.