Samsung Galaxy S11 ne zaman tanıtılacak?

Samsung Galaxy S11

Samsung Galaxy S11 tanıtım tarihi için bugün ilk sızıntı geldi. Bakalım Samsung’un yeni amiral gemisi ne zaman tanıtılacak?

Samsung’un yeni amiral gemisi modelinin 2020’nin ilk çeyreğinde tanıtılacağı uzun süredir biliniyordu. Şubat ayında düzenlenecek olan MWC 2020 etkinliğinde sergilenmesi beklenen Galaxy S11’in bugün tam olarak hangi gün tanıtılacağı sızdırıldı.

Samsung sızıntıları ile bilinen Ice Universe; attığı Tweet ile Galaxy S11’in tanıtım tarihini bir nevi açıklamış oldu. Ice Universe’in sızıntısına göre, Galaxy S11 18 Şubat 2020 tarihinde tanıtılacak.

Gücünü Exynos 990 / Snapdragon 865 yonga setinden alacak olan telefonda 8 GB RAM’in yer alması bekleniyor. 5G bağlantı desteğine kesin sahip olacak olan bu telefonda dörtlü kamera kurulumun yer alacağı da aktarılan bilgiler arasında yer alıyor.

Gelen son bilgilere göre; Samsung, 2020 yılında isimlendirme konusunda değişikliğe gidecek. Samsung da Huawei gibi amiral gemisi modellerini 10’ar 10’ar arttıracak. Yeni gelecek olan modelin adının da S11 yerine Galaxy S20 olacağı söyleniyor.

Kişisel bilgisayarların önün açan Chuck Peddle yaşamını yitirdi

İsimlendirme konusunda böyle bir atılımın yapılması çok mantıklı görünüyor. Bundan 5 yıl sonra gelecek olan Galaxy S16 ismi pek hoş olmayacaktır. Bu yüzden seriye sil baştan çekmek yerinde bir seçim olacaktır.