VMware ’den Dijital Sohbetler ve Tanzu’ya Dair Her Şey Bu Dijital Etkinlikte, Yerinizi Hemen Ayırın!

VMware gerçekleştirdiği “Dijital Sohbetler” isimli etkinlik serisi ile tüm ekosistemini bir dizi Webinar ile bilgilendiriyor. Aşağıda Webinar takvimini görebilirsiniz. Hemen yerinizi ayırmanızı tavsiye ediyoruz. Etkinlikler biraz yoğun olabilir.

İlki 21 Nisan 2020’de gerçekleştirilecek olan VMware Dijital Sohbetler adlı buluşma, VMware çözümlerini konunun uzmanlarından dinlemek isteyen herkesin katılımına açık. Sadece aşağıdaki kayıt linklerini tıklayarak açılan sayfadaki kutucukları doldurmanız yeterli. Ardından mail adresinize Webinar’ın gerçekleştirileceği sayfanın linki gönderilecek. Eğer Zoom uygulaması kullanıyorsanız yine mail ile gelen Zoom Webinar kodu ile bağlantıya erişmeniz mümkün olacak. Ayrıca Webinar günleri sabah saatlerinde sizlere hatırlatma maili de gönderilecektir.

vSphere 7 ‘nin Tüm Detayları İlk VMware Webinarında 

“Dijital Sohbetler” isimli ilk seride, vSphere 7’deki Yenilikler, Uzaktan Çalışma için Teknoloji Önerileri, Yeni Nesil Veri Merkezi, Carbon Black gibi konular masaya yatırılacak. Hemen belirteyim bu tazr konuları uzmanından ve birinci elden dinlemek büyük bir şans. Eğer kendi başınıza öğrenmek gibi bir hataya düşerseniz çok zaman harcayacaksınız. Hazır Webinar içerisinde uzmanları bulmuşken aklınıza takılan tüm soruları sorun bence.

Webinar serisinin ikincisinde ise “Discovering TANZU with VMware” konusu ele alınacak.  ikinci seride Webinar katılımcıları Tanzu’ya dair her şeyi Oren Penso (Technical Lead for Emerging Solutions)’dan dinleme imkanı bulacak. Aşağıda ücretsiz Webinar’ların kayıt linklerini bulabilirsiniz.

Dijital Sohbetler

21 Nisan 2020: vSphere 7’deki Yenilikler, Lider Çözüm Mühendisi Burak Vardar

>> Kayıt için tıklayın 

27 Nisan 2020: VMware EUC, Uzaktan Çalışma için Teknoloji Önerileri, EUC Satış Müdürü Polat Ayerden

>> Kayıt için tıklayın 

5 Mayıs 2020: VMware Cloud Foundation 4 ile Yeni Nesil Veri Merkezi, Lider Çözüm Mühendisi Erkal Aslankara

>> Kayıt için tıklayın

12 Mayıs 2020: Carbon Black ve Siber Saldırıların Önlenmesi, Kıdemli Çözüm Mühendisi Gökhan Tatar

>> Kayıt için tıklayın

Discovering TANZU with VMware, Technical Lead for Emerging Solutions, Oren Penso

7 Mayıs 2020, 14:00 – 15:00, TANZU RUN

>> Kayıt için tıklayın

15 Mayıs 2020, 14:00 – 15:00, TANZU MANAGE

>> Kayıt için tıklayın

21 Mayıs 2020, 14:00 – 15:00, TANZU BUILD

>> Kayıt için tıklayın

VMware gerçekleştirdiği “VMware Dijital Sohbetler” isimli etkinlik serisi ile tüm ekosistemini bir dizi Webinar ile bilgilendiriyor...

>> Cep Telefonlarını Uçuracak Teknoloji 5G Türkiye’de Ne Zaman Kullanıma Sunulacak?