Elon Musk oğlunun adı konusunda şaka mı yaptı? Duyunca Çok Şaşıracaksınız!

Teknoloji milyarderi Elon Musk ve müzisyen Grimes, Pazartesi gecesi doğan ilk çocuklarını birlikte karşıladı. Ardından Elon Musk oğlunun adı konusunda bir tweet attı. Ne olduysa ondan sonra oldu…

Elon Musk oğlunun adı konusunda attığı tweette şu ifadeyi kullandı.  “X Æ A-12 Musk”. Tesla ve SpaceX CEO’su, bebeğin adı üzerine attığı tweette “X-A-12 Musk” ifadesi kullanması kafa karışıklığına neden oldu. Musk’ın şaka yapıp yapmadığı belli olmasa da, birçok kişi ve Grimes hayranları, adı bir bilmece gibi yorumladılar ve karakter dizisinin anlamı için en iyi tahminlerini peşi peşine paylaştılar.

Elon Musk Oğlunun Adı Konusunda Gelen Yorumlar

Elon Musk çocuğunun adı konusunda bir Twitter kullanıcısı “X Ash Archangel” olarak yorumladı – “Æ” “ash” olarak telaffuz edildi ve “Archangel”, CIA’nın A-12 uçağının iç kod adıydı. Musk, tweet’i beğendi ve insanları doğru tahmin olduğuna inanmaya yönlendirdi.

Başka bir kişi, X’in İncil’deki Genesis ile ilgili olduğunu tahmin etti.

Başka bir teori, ismini bulmak için biraz matematik kullandı: X, 10 için Romen rakamı, J, alfabenin 10. harfidir ve A’dan 12 harf geriye doğru sayarsanız, O elde edersiniz.

Bebeğin adı X ise, Musk zaten etki alanı adına sahip: 2017’de ikinci şirketinin web sitesi X.com’u satın aldı.

Bir kişi, Latin karakterinin Grim Grimes’in son albümünün bir şarkısında da bulunduğunu belirtti.Elon Musk oğlunun adı

Musk’ın ilk karısı yazar Justine Musk ile beş oğlu daha var: Griffin ve Xavier adında ikizler ve Damian, Saxon ve Kai adında üçüzler.

Çocuğunuzun adı en az bir küçük harf, bir büyük harf ve bir sayı içermelidir.

UYARI: Hediyelik eşya dükkanında X Æ A-12 plakalarımız bitti.

Fakat “Musk” olarak telaffuz edilir çünkü X Æ A-12 sessizdir. Elon Musk oğlunun adı

Hadi Elon, o bir oyuncak değil. Anaokulunda dalga geçmeyecek bir isim verin çünkü ailesi sevimli. O bir tuval değil, o bölüm zaten yapılmış. O, kendine has bir kişiliğe sahip, yaşayan, nefes alan bir insandır.

Adı Neal. From dan Norveççe’de sadece E duyulur, L İngiliz alfabesinin 12. harfidir. Ve isim Neal olarak yazıldığından, X, N harfi buluyoruz.

Neden bebeğinize amerikan kartal logosu adını verdiniz.

Fantastik! Tebrikler Elon! Gelecek güvence altında! Elon Musk oğlunun adı

X Æ A-12: 0101 0000 0101 1010 1000 1011 0111 0010 01010 1010 000 000 0101 Kiri: Ne diyor Elon Musk: Yeni bir anakart istiyor.

Elon, bebeğin adının, yanlışlıkla bu iş parçacığında yeni bir Tesla modelinin adı olmadığından emin misiniz? İsterseniz kimseye söylemeyeceğiz adı değiştirebilirsiniz.

>> Elon Musk Tweetleri Ortalığı Toz Duman Etti! Bu Adam Delirmiş Olabilir