Cyberpunk 2077 Oyununun Korsanı Çıktı İşte Tüm Detaylar

Cyberpunk 2077 oyununun korsanı

Oyun tutkunlarına henüz yeni sunulan Cyberpunk 2077 oyununun korsanı piyasaya sunuldu. İşte konu ile alakalı merak edilen bütün detaylar.

Yaklaşık olarak 7 yıldır beklenen Cyberpunk 2077 oyunu sonunda piyasaya sunuldu. Herkesin büyük bir merakla oynamak istediği bu oyun, online oynanabiliyor veya ön sipariş ile alınabiliyor. Konsol aracılığıyla PS4, PS5 ve Xbox platformlarında oynanabilen bu oyun, daha şimdiden 1 milyon oyuncu tarafından oynandı bile.

Herhangi bir oyun veya yapımın bu kadar ilgi görmesi olumlu değerlendirilirse bile yine de başka bazı riskler mevcut. Herhangi bir oyun fazla rağbet görürse kısa bir süre içerisinde korsanlar onun aynısını kopyalayabiliyor. Bu durum hem oyun dünyası hem de diğer platformlar için en büyük sorunlardan bir tanesi.

Cyberpunk 2077 oyununun korsanı oyunculara zarar verebilir

CD Projekt RED tarafından geliştirilen bu oyun, anlık oyuncu rekoru ile birlikte ilginç gelişmelere sahne oluyor. Kısa bir süre önce kullanımı için beklenen oyun, Steam ve diğer platformlar üzerinden oynanabiliyor.

Cyberpunk 2077 oyununun korsanı

PC ve konsol fiyatlarındaki gözle görülür artış, oyun fiyatlarına da yansıdı. Bu durumdan faydalanmak isteyen korsanlar, çeşitli oyunları kopyalayıp sattı. Şu anda Torrent siteleri üzerinden ciddi oranda korsan yapım Cyberpunk 2077 satışı yapılıyor. Karanlık internet sokaklarına erişim sağlatan Torrent siteleri, aynı zamanda korsan yapımlara da büyük olanak sağlıyor.

Cyberpunk 2077 oyununun korsanı ilk etapta size çok ucuz gelebilir. Ancak zaman ilerledikçe büyük sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz yüksek.

  • Bilgisayarınıza çok sayıda zararlı yazılım yüklenebilir.
  • Donanımlarınız çeşitli virüslerle etkisiz hale getirilebilir.
  • Oyun şirketleri tarafından oyundan atılabilirsiniz.
  • Korsan kullandığınızın bir şekilde tespit edilmesi ile birlikte oyun şirketi sizlere dava açabilir.

Bütün bunlar daha önceden bir şekilde yaşanmış olaylar. Bu nedenle kesinlikle korsan kullanmanızı önermiyoruz. Cyberpunk 2077 oyununun korsanı ile alakalı yapılan herhangi bir açıklama yok. Muhtemelen kısa bir süre içerisinde gerekli açıklamalar da yapılacaktır. Şirketin şimdilik alacağı önlem oyunu online platformlara taşımak olabilir. Bu oyun ile alakalı fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

İlgili Haberler:

>> Cyberpunk 2077 Oyuncu Rekoru Kırdı: İşte Merak Edilen Herşey (Video)

>> Cyberpunk 2077 sistem gereksinimleri açıklandı