Infinix, Hot 10 Play modeli ile FCC’de görüldü!

ınfinix hot 10 play

Infinix, Hot serisine ait yeni modeli olacağı iddia edilen Hot 10 Play ile FCC’de görüldü. İşte yeni cihaz hakkında tüm detaylar.

Infinix Hot serisine ait son modeli olan Hot 10’u 17 Ekim tarihinde piyasaya sürmüştü. Hot 10 modeli piyasaya sürüldükten 9 gün sonra Hot Aradan çok zaman geçmemesine rağmen Lite modeli ile karşımıza çıkan Infinix, art arda modeller piyasaya sürmeye devam ediyor. Aradan üç ay geçmesine rağmen Infinix, Hot 10 serisinin devamı için çalışmalarına son hızla devam ediyor. FCC’de ortaya çıkan belgelere göre, Infinix, Hot 10 Play modelinin hazırlarını bitirmek üzere diyebiliriz. Yeni modelin, seriye ait Hot 10 ve Hot 10 Lite modellerinden daha uygun fiyata satılması bekleniyor. İşte yeni model hakkında tüm detaylar.

Hot 10 Play neler sunacak

Yeni modelin daha uygun bir fiyata sunulacağı kesin. Bununla beraber Infinix, Hot 10 Play modelinde fiyatı kıstığı için bazı özellikleri de düşürecektir. FCC’de ortaya çıkan belgeleri incelediğimizde, Infinix Hot 10’da yapay zekalı çift arka kamera bulunuyor. Bununla beraber Infinix X688C modeline numarası ile görülen modelin, 10W hızlı şarj desteği ile geleceği de söylenenler arasında.

ınfinix hot 10 play

Cihazın ortaya çıkan genel özelliklerini incelediğimizde, Infinix 10 Lite modeli ile benzerlik gösterdiğini görmekteyiz. Kesinleşen bazı özelliklere göre, yeni model 2 GB RAM ve 32 GB dahili depolamaya sahip olacak. Bununlar beraber daha yüksek RAM seçeneklerinin olup olmayacağı ise henüz belli değil.

Cihaz her ne kadar başlangıç seviyesi bir model olsa da, verilen özelliklere göre uygun fiyat etiketine sahip olduğunu söyleyebiliriz. 100€’ya piyasaya sürülen Hot 10 Lite modelinin yerine geçmesi beklendiğinden Hot10Play‘in de benzer fiyata sahip olması bekleniyor.

ınfinix hot 10 play

Cihazın ne zaman piyasaya sürüleceğine dair net bir açıklama yok. Fakat Infinix’in Hot 10 serisi modellerini piyasaya sürme sıklığına bağlı olarak bir tahmin yürüttüğümüzde, önümüzdeki 2 ay içerisinde Hot serisinin yeni modeli Hot 10 Play piyasaya sürülecektir. Zaten ortaya çıkan sertifika ve belgeler de bunu kanıtlar nitelikte.

İlgili Haberler

>> Infinix Zero 8i tanıtıldı. İşte fiyatı ve özellikleri!

>> Infinix Note 8 200 dolarlık fiyatı ile yargı dağıtacak!