Oppo Find X3 serisi Avrupa’da satışa sunuldu: İşte fiyatı

oppo find x3 serisi

Oppo Find X3 serisi Avrupa’da satışa çıktı. İşte Türkiye ihtimali olan X3 serisi ile karşımıza çıkan 3 modelin fiyatı ve özellikleri.

Oppo, yeni modeller üretmeye devam ediyor. Türkiye pazarına giriş yapmasının ardından, yeni modeller için biz de heyecanlanmaya başladık. Türkiye’de tanıtılmasına kesin gözüyle bakılan Find X3 serisi Avrupa’da satışa sunuldu. Bu senenin en çok konuşulacak serilerinden biri olacağı düşünülen modellerin de fiyatı belli oldu.

İşte Oppo Find X3 serisi Avrupa fiyatı

  • Oppo Fi­nd X3 Pro: 1.149 Euro
  • O­ppo Find X3 Neo: 799 Euro
  • Oppo Find X­3 Lite449 Euro

Bildiğiniz üzere yeni serinin fiyatlarına dair tahminleri geçtiğimiz hafta paylaşmıştı. Tahmin ettiğimiz fiyatlar ile bir kıyaslama yaptığımızda, tahmin edilen fiyatlarda piyasaya sürüldüğünü söyleyebiliriz.

Genel olarak baktığımızda serinin tüm modelleri oldukça ilgi çekici. Fakat en yüksek fiyatlı Pro modeli, en çok ilgi gören modeller arasında yer alıyor. İşte o modelin özellikleri.

Oppo Find X3 Pro neler sunuyo­r

Yakın zamanda tanıtılması beklenen akıllı telefonun, neredeyse tüm ayrıntıları açığa çıktı. Find X3 ProSnapdragon 888 işlemcisine sahip olacak. Böylelikle 2020’nin en güçlü işlemcilerden birine sahip olacağını söyleyebiliriz. Çünkü AnTuTu’da PEEM00 model numarası ile karşımıza çıkan model, 771.000 puan ile zirvedeydi. ColorOS 11.2 arayüzüne sahip model Android 11 ile kutudan çıkıyor. Bununla beraber 12 GB RAM ve 256 GB dahili depolamaya sahip versiyonunun olacağı da kesinleşmiş durumda.

oppo find x3 serisi

10 Hz ile 120 Hz arasında dokunmatik örnekleme hızına sahip olacak model, 1440 x 3216 piksel ekran çözünürlüğü ile karşımıza çıkıyor. Söz konusu ekran, 6,7 inç boyutunda OLED panel olacak. Sızdırılan belgelere göre, 16 MP ana kamera, iki adet 50 MP değerinde IMX766 Sony sensörü ve 3 MP makro kameraya sahip.

Modeller Avrupa’da satışa sunuldu. Fakat Türkiye’de ne zaman satılacağına dair net bir bilgi bulunmuyor. Haftalar içerisinde yeni modelin Türkiye’de satışa sunulma tarihi ve Türkiye fiyatı ortaya çıkacaktır. Daha fazla haber için beklemede kalın.

İlgili Haberler

>> OnePlus 9 Serisi Hakkında Her Şey: Beklenen Özellikler ve Fiyat

>> OPPO Reno 5 Pro Plus Kamerası ile Fişek Atıyor!