UFO Tartışmalarında ABD El Yükseltti: Her Şeyi Açıklayacaklar!

ABD UFO'ların varlığını

UFO tartışmalarında ABD işi farklı bir noktaya getirdi. Özellikle son dönemlerde Bu konu çok büyük bir tartışma haline gelmişti. Yapılan yeni açıklamalar tüm dünyayı heyecanlandırdı.

UFO tartışmalarında yeni bir boyuta geçildi. Bugüne kadar genellikle bilinmeyen nesneler ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmıyordu. Şimdi ise konu çok daha farklı bir yere gitmeye başladı. Ancak bunun fitili birkaç ay önce ateşlenmişti. Pentagon tarafından yayınlanan gizliliği kaldırılmış UFO arşivleri her şeyin başlangıcı oldu.

Normal şartlarda bilinmeyen nesneler olarak adlandırılan UFO son derece gizli kalır. Devletler konuyla ilgili kesin bilgilere sahip olsa bile yine de bunu açıklamaz. Özellikle de ABD sırf bu durum yüzünden hedef tahtasına oturtulmuştu. Şimdi ise arşivler yeniden açıldı ve ortaya ilginç sonuçlar çıktı. Buna göre Pentagon çok kısa bir süre içerisinde UFO ile alakalı gizli açıklamalar yapacak.

UFO tartışmalarında ABD gizli bir şey bırakmayacak

Trump’ın Ulusal İstihbarat Direktörü John Ratcliffe yeni iddiaların merkezinde yer alıyor. Yaptığı açıklamalarda herkesi hayrete düşürebilecek detaylara yer verdi. Öncelikle Pentagon tarafından yapılan UFO videoları paylaşımını hatırlattı. Bunların aslında bir başlangıç olduğunu söyledi.

UFO tartışmalarında ABD

Ona göre tanımlanamayan cisimler ses patlaması oluşturmadan ses bariyerini aşma gibi son derece zorlu özelliklere sahip. Bu nedenle yakalanmaları neredeyse imkansız. ABD hükümeti tarafından UFO cisimleri ile alakalı 22 milyon dolar bütçe ayrıldığı ifade ediliyor. Yani hükümet buna fazlasıyla önem veriyor ve ciddiye alıyor.

Pentagon yeni açıklamalar yapacak

John Ratcliffe konu ile ilgili yeni açıklamalar yapılacağını söyledi. Ortaya çıkan videolar ve fotoğrafların halk ile paylaşılması gerektiğini ifade etti. Aksi takdirde Pentagon zor durumda kalabilir. Burada özellikle çok gizli belgelerin açıklanması bekleniyor. Bunlar içerisinde sayısız fotoğraf ve video yer alıyor.

Yapılan bu açıklamalar üzerine komplo teorisyenlerine gün doğdu. Şu anda ilginç teoriler havada uçuşuyor. Peki sizce ABD 1 Haziran 2021 tarihinde yapacağı UFO açıklamasında neler söyleyecek? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

İlgili Haberler:

>> Türk Telekom 5G Konusunda Sınır Tanımıyor, İşte Yeni Dünya Rekoru

>> Dünyanın En Büyük Açık Kaynak Etkinliklerinden Biri Olan Red Hat Summit 2021 Nisan Ayında Gerçekleştirilecek, detaylar haberimizde