Sony ‘nin Yeni Kulaklığı Kablosuz Şarj, Yüksek Kalite Ses ve Dahasıyla Geliyor

Sony ‘nin sıradaki kulaklığına dair bilgiler internete sızdırılmış olabilir. Şimdi biz de mevcut bilgileri sizlerle paylaşalım isterseniz.

Sony ‘nin sıradaki kulaklığı WF-1000XM4, iddialı özellikleriyle “ses tutkunlarının” dikkatini çekebilir. Aşağıdaki görsel itibarıyla görebileceğiniz kulaklık, The Walkman Blog tarafından paylaşıldı.

Bu görselle birlikte bazı detaylar da geldi tabii. Paylaşılan rapora göre bu kulaklığın bazı özellikleri şöyle:

– Yüksek çözünürlüklü ses desteği (Ki Sony’nin pek çok kulaklığında bu destek var)

– 6 saatlik pil ömrü (Ki bu da ses kalitesini göz önüne aldığımızda, pek çok kablosuz kulaklığa kıyasla gayet iyi bir değer)

– Hızlı şarj özelliği. 10 dakikalık şarj ile yaklaşık 2 saat boyunca müzik dinleme imkânı (Bu da pek çok ürüne kıyasla dikkat çekici bir detay)

– Sony kablosuz şarj özelliği.

Sony

Fotoğraflardan yola çıkarsak firma, tasarım tarafında radikal bir değişikliğe gitmemiş. Bunun yerine, mevcut tasarım çizgisini daha kullanışlı hale getirmek için ufak tefek makyajlama yapmış. Siyah renk yine ön planda ve farklı boyutlarda takılıp çıkarılabilir silikon başlık sistemi de korunmuş. Tabii kutudan yedek silikon başlıklar da çıkacaktır.

Beklentiler arasında, ürünün suya ve toza karşı oldukça dayanıklı bir yapıda gelmesi de var. Tüm bunları ve dahasını, bir aksilik olmazsa haziran ayında öğrenme şansımız olacak.

Sony WF-1000XM4, rapordaki bilgilere göre 8 ya da 9 Haziran itibarıyla satışa sunulacak. Ürünün satış fiyatı hakkında henüz bilgi bulunmuyor. Tabii bu söylenti detaylar hakkında Sony’den bir açıklama yapılmadığını da eklemekte fayda var.

Sony 'nin Yeni Kulaklığı Kablosuz Şarj, Yüksek Kalite Ses ve Dahasıyla Geliyor

Sony 'nin Yeni Kulaklığı Kablosuz Şarj, Yüksek Kalite Ses ve Dahasıyla Geliyor

>> Facebook, Artık Siz Paylaşmadan Önce Soracak: Okudunuz mu?