Apple Watch Series 7 modelinin üretimi ertelendi: İşte tüm detaylar

Apple Watch Series

Apple’ın akıllı saat modeli Apple Watch Series 7 bazı sorunlar sebebiyle üretimi ertelendi. İşte ortaya çıkan tüm detaylar.

Giyilebilir teknoloji sektöründe Apple’ın bir hayli önde olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle son modellerinde kullanıcılara sunduğu E-SIM desteği sayesinde son zamanlarda en çok tercih edilen akıllı saatler arasında yerini almaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda Apple Watch Series 7 modeline dair bazı ayrıntılar ortaya çıkmıştı. Fakat söz konusu modelin üretimine dair herhangi bir detay ortada bulunmuyordu. Sonunda yeni modeli tanıtımı hakkında kullanıcıları üzen bir detay ortaya çıktı. İddialara göre bazı üretim sorunları sebebiyle Apple Watch Series 7 modeli yakın zamanda üretilmeyecek. Fakat söz konusu modelin üretiminin ileri tarihte de olsa gerçekleşeceği biliniyor. İşte ayrıntılar.

Apple Watch Series 7 modelinin üretimi ertelendi: İşte tüm detaylar

Genellikle belli başlı kaynakların Apple hakkında güvenilir kaynak olarak gösterilebileceğini sizlere söyleyelim. Bu güvenilir kaynak olarak adlandırabileceğimiz bazı kaynaklar, Apple’ın Watch Series 7 modelinin üretiminin ertelendiğine dair bir kaç belge paylaştı. Güvenilir kaynak, Watch Series 7 modelinin bazı üretim sebeplerinden dolayı yakın zamanda karşımıza çıkmayacağını iddia etti.

Apple Watch Series

Bunun en temel sebebi ise serinin önceki modellerinden farklı olarak karşımıza çıkacak olan daha büyük ekran. Muhtemelen daha büyük ekran için gereken üretimin yarattığı sorunlardan dolayı yeni modelin üretiminde aksaklıklar yaşanabilir. Yani bu da demek oluyor ki Apple Watch Series 7 modeli serinin önceki modellerinden daha farklı bir tasarım ile karşımıza çıkacak. Yani yeni modelde daha büyük ekran ile karşılaşacağız. Gakat bu karşılaşma tarihimiz bazı teknik aksaklıklardan dolayı ertelenecek gibi görünüyor.

Geçtiğimiz aylarda Apple Watch Series 7 modelinin Apple’ın Eylül ayında gerçekleştireceği etkinliği ile karşımıza çıkması bekleniyordu. Fakat kaynakların aktardığı bilgilere göre bu ay gerçekleşecek etkinlikte iPhone 13 serisi ile birlikte söz konusu akıllı saati görmeyeceğiz. Bazı kaynaklara göre Watch Series 7 lansmanın Ekim ayında gerçekleşmesi bekleniyor. Önümüzdeki haftalarda yeni model hakkında daha fazla detay ortaya çıkacaktır. Yeni sızıntılardan haberdar olabilmek için bizi takipte kalın.

İlgili Haberler:

>> Apple Uygulama Komisyonları Tarih Oluyor: Bomba Gibi Kararlar

>> Apple iPhone 13 Pro, beklenenden ucuz olacak: İşte özellikleri