Samsung Galaxy S22 Ailesi Ne Zaman Satışa Sunulacak? İşte Çıkış Tarihi!

Samsung

Samsung’un sıradaki amiral gemisi ailesi olması beklenen Galaxy S22 serisiyle ilgili yeni bilgiler geldi. Buna göre seri, yakın zamanda tanıtılabilir ve satışa sunulabilir. İşte belirtilen Galaxy S22 çıkış tarihi.

Samsung Galaxy S22 ailesiyle ilgili hemen her gün yeni haberler geliyor ve bugün de çıkış tarihi haberi geldi. PhoneArena’da yer verilen ve Digital Daily’ye dayandırılan bilgiler, ürün ailesinin 9 Şubat itibarıyla ön siparişe sunulacağı ve ilk gönderimlerin de 21 Şubat itibarıyla gerçekleştirileceği yönünde. Yine de, daha evvel gelen farklı söylentilerde, ürün ailesinin 24 Şubat itibarıyla mağaza raflarında olabileceği de ifade edilmişti.

Samsung, bu ailesini CES 2022’de görücüye çıkarmadı ve muhtemelen MWC 2022’ye de gerek duymadan, kendi Unpacked etkinliği ile Galaxy S22 serisini tanıtacak. Ürün ailesi satışa sunulduğunda, muhtemelen yılın en popüler Android ürünleri arasında yer alacaktır. Satış fiyatları konusunda ise henüz bir bilgi bulunmuyor.

Samsung Galaxy S22 Ultra, SuperClear lensler ile kamera tarafında fark yaratabilir

Son gelen sızıntı bilgiler, Samsung’un amiral gemisi modellerinden olması beklenen Galaxy S22 Ultra’da Super Clear lens teknolojisinin kullanılacağı yönünde. Ana kamera için 108MP değerinden bahsediliyor. Bu lensin daha az parlama ve yansıma yaparak daha net fotoğraflara imkân sunacağı tahmin ediliyor.

Aşağıdaki belgeden de görebileceğiniz üzere, telefonun bazı teknik detayları da internete sızdırılmış oldu. Tabii henüz resmi duyuru gelmediği için bu bilgilerin %100 doğru olduğunu söylemek güç.

Samsung Galaxy S22 Ailesi Ne Zaman Satışa Sunulacak?

6.8 inç değerde Super Amoled ekrana sahip olması beklenen telefon için dört farklı renk seçeneğinden söz ediliyor. Bunlar: Siyah, beyaz, bordo ve yeşil.

Ürün, 4nm olarak üretilen Exynos 2200 çipsetiyle gelebilir. Amerika versiyonunda da Qualcomm’un en güncel Gen 1 çipsetinin tercih edilmesi bekleniyor.

5000mAh dahili pille gelmesi beklenen telefonun, RAM ve depolama tarafında da birden fazla seçenekle gelmesi bekleniyor: 8-/12GB RAM ve 128/256/512GB dahili depolama.

Samsung, Galaxy S2 Ultra’nın da dahil olduğu yeni amiral gemisi ailesini, muhtemelen şubat ayında gerçekleştireceği Unpacked etkinliği ile ilk kez resmi olarak görücüye çıkaracak. Yeni detaylar oldukça sizlerle paylaşamaya devam edeceğiz.

İlgili Haberler

>> LG ‘nin CES 2022 ‘de Tanıttığı En Tuhaf Ürünler