Samsung Galaxy S23 Çıkış Tarihi Yanlışlıkla Gösterildi mi?

Samsung Galaxy S23 akıllı telefon ailesiyle tanışmaya oldukça az bir süre kaldı. Kış nasıl geçer bilmiyoruz, ama şubat ayı itibarıyla S23 fırtınası esecek gibi. İşte son detaylar…

Ice universe, sızıntılarıyla bilinen bir teknoloji yayıncısı. Geçtiğimiz ay bir bilgi paylaşmış ve Samsung Galaxy S23 akıllı telefon ailesinin 1 Şubat’ta gerçekleştirilecek Unpacked etkinliğiyle görücüye çıkarılacağını bildirmişti. Samsung Kolombiya’nın websitesinde yapılan yeni bir güncelleme de bu sızıntıyı doğrular nitelikte. Zira sitenin Galaxy S23 sayfasında da ilk gösterim için 1 Şubat tarihi ifade ediliyor.

Teknoloji severler, bunun yanlışlıkla yapıldığını düşünüyor. Zira Kolombiya sitesindeki sayfa gösterimden kaldırıldı. Bu arada firmanın merkezinden henüz konu hakkında resmi bir duyuru – davetiye bilgisi gelmedi.

Samsung Galaxy S23 Çıkış Tarihi Yanlışlıkla Gösterildi mi?

Samsung Galaxy S23 ailesinde neler sunulabilir?

Öncelikle, üç modelin tanıtılmasını bekliyoruz. Bunlar:

Galaxy S23 (6.1 inç Dynamic Amoled ekran)

Galaxy S23+ (6.6 inç Dynamic Amoled ekran)

Galaxy S23 Ultra (6.8 inç Dynamic Amoled ekran)

Üç modelde de Qualcomm’un güncel Snapdragon çipsetine yer verilmesi bekleniyor. Buna ek olarak, hem RAM hem de depolama teknoloji tarafında güncel çözümlerden yararlanılabilir. Ek olarak, ailedeki en düşük depolama alanı olarak 256GB değerinden söz ediliyor. Yani muhtemelen 128GB değerine elveda diyeceğiz.

Serinin en güçlü modeli olması beklenen S23 Ultra, kamera tarafında yeni bir 200MP çözümle gelebilir. Hem optik zoom hem de yüksek çözünürlüklü video çekim özellikleriyle yeni bir seviye belirlenebilir.

Pil tarafında da model sırasıyla 3900mAh, 4700mAh ve 5000mAh değerlerinden söz ediliyor. Tüm modellerde hızlı şarj ve kablosuz şarj detaylarının olacağı söyleniyor. Can sıkıcı bir detay ise, muhtemelen kutudan şarj adaptörü çıkmayacak ve eğer ihtiyacınız varsa bunu ayrıca para ödeyip satın almanız gerekecek.

Serinin başlangıç fiyatı olarak en az 800 dolar seviyesinden söz ediliyor. TL olarak hesapladığımızda, 15 bin TL yapıyor. Tabii vergiler ve kâr payı gibi detayları eklediğimizde, başlangıç modelinin 20 bin TL üzerinde bir fiyatla ülkemizde satışa sunulması sürpriz olmayacaktır.

Bu arada, 128GB dahili depolamalı Galaxy S22’nin şu an ülkemizde 18 bin TL civarı fiyat etiketleriyle bulunabildiğini de hatırlatalım.

İlgili Haberler

>> Doogee V Max: Bu Telefonun 22000mAh Pili ve Gece Görüş Kamerası Var!