Endüstriyel Teknolojileri Fuarı ziyaretçi akınına uğradı

22-25 Şubat’ta İzmir’de gerçekleştirilen FIT’18-Geleceğin Endüstriyel Teknolojileri Fuarı, Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçi akınına uğradı. Yerli ve yabancı 152 firmanın katıldığı fuarı, endüstriyel teknolojiler alanında yeni nesil çözümleri yakından görmek ve işlerine uygulamak isteyen toplam 20 bin kişi ziyaret etti. 

Türkiye’nin endüstriyel teknolojiler alanında en kapsamlı fuarı olan FIT’18-Geleceğin Endüstriyel Teknolojileri Fuarı ’nı toplam 20 bin kişi ziyaret etti. Fuarda; otomasyondan elektrik-elektronik ve enerjiye, hidrolikten bina otomasyonu ve metal işlemeye kadar pek çok sektörde en ileri teknolojiler ile üretilen çözümler sergilendi.

22-25 Şubat tarihleri arasında Fuar İzmir’de gerçekleştirilen FIT’18’e farklı illerden yerli ve yabancı 152 firma katıldı.

Fuar ziyareti “çatkapı” olmaz! 

FIT Fuar’ı farklı kılan yalnızca Türkiye’nin en kapsamlı endüstriyel teknolojiler fuarı olması değil aynı zamanda organizasyon biçimi oldu. Bileşim Fuarcılık organizasyonunda Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen bir sistem ile katılımcı ve ziyaretçilerin fuardan önce eşleştirilmesi sağlandı. Web sitesi ve mobil uygulama üzerinden firma ile randevulaşan ziyaretçi, böylelikle aradığı çözüme planlı, hızlı ve zahmetsizce ulaşabildi.

Genç girişimciler ustalardan geçer not aldı 

FIT’18 kapsamında, yenilikçi çözümler üreten teknoloji startup’ları da FIT’18 Girişim Pazaryeri adıyla kendilerine ayrılan alanda potansiyel müşteri, iş ortağı ve yatırımcılar ile tanışma olanağı buldu. Girişim Pazaryeri’nde yer alan 40 girişim içerisinden  seçilen 10 girişim ise, FIT Zirvesi Girişim Yarışması’nda sahneye çıkarak ilk 3’e girmek için TEKGİAD (Teknoloji Girişimcileri ve İş Adamları Derneği) tarafından oluşturulan jüriye sunum yaptı. 

FIT Zirvesi Girişim Yarışması’nda ilk 3 sırayı alan projeler

  1. CheckUP BPM – Oktay Erbey

Başta KOBİ’ler olmak üzere her ölçekten işletmenin kolayca kullanabileceği bir bulut tabanlı iş süreçleri yönetim yazılımı.

www.checkupcloud.net

  1. Aracı – Samet Özkale (ekip adına)

Bir grup İYTE öğrencisinin hayata geçirdiği Aracı.kim, startupların ürünlerinin potansiyel müşterilerine satılması ve pazarlanmasına aracılık eden üniversite öğrencilerinin komisyon kazandığı bir platform. Aracı’nın hedefi firmaların ürünlerini üniversite öğrencilerini birer satış temsilcisi gibi kullanarak potansiyel müşterilerine satışını yapmaya aracılık etmek.

http://araci.kim/

  1. Yükümyolda – Mert Ayçıl, Oğuzhan Karaca 

Karayolu taşımacılığına yönelik inovatif bir yaklaşımla geliştirilen yukumyolda.com, yük veren ve lojistik firmalarının en temel taşımacılık yönetimi ihtiyaçlarını karşılayan e-lojistik platformu.

Yükümyolda, sektöründeki boşluğu görerek lojistik sektörünün belki de önünü açabilecek bir yeniliği ülkemizde ilk kez gerçekleştiriyor ve lojistik sektörünün kurumsal paydaşlarını tek bir online pazaryerinde bir araya getiriyor.

https://www.yukumyolda.com