Rally Bar Huddle ve Logitech Sight. Ofis Dünyasında Fark Yaratacak Ürünler

Şık bir görünüm ve güçlü teknolojik alt yapıyı bir arada sunan Logitech Rally Bar Huddle inanılmaz sade tasarımı ile küçük alanlar için en doğru çözüm olarak öne çıkıyor.

Ürün, yapay zeka destekli gelişmiş ses alma, gürültü önleme ve sürmekte olan yazılım iyileştirmeleri ile uzaktan çalışanlar için net ve doğal bir toplantı deneyimi sağlyor. Rally Bar Huddle, hibrit toplantılarda herkesin en güzel haliyle görünmesini ve duyulmasını sağlayarak fiziki bir toplantıya yakın bir deneyim sunuyor.

CollabOS ile çabucak kurulan, kolayca yönetilen, Tap IP ile entegre edilebilir Rally Bar Huddle, ürünle birlikte verilen Multi Mount aparatı sayesinde duvarda, masada ya da bir ekran üstüne kolayca kullanılabiliyor.

Kendi küçük aklı büyük masaüstü kamera: Logitech Sight

Logitech Sight, toplantı katılımcılarının en iyi perspektifini akıllıca yakalamak ve konferans odasında dolaşırken konuşmaları daha iyi izlemek için Rally Bar veya Rally Bar Mini ile birlikte çalışan yapay zeka destekli bir masaüstü kamera olarak öne çıkıyor.

Uzak çalışanların %43’ünün kendisini dahil hissetmediğini bildirdiği günümüzün hibrit çalışma ortamında Logitech Sight, ofisteki iş arkadaşlarıyla toplantı yaparken uzaktan çalışanlara “masa başında” deneyimi sunarak hibrit ekipler arasındaki görsel ve işitsel dengeyi sağlıyor.Logitech Sight Kamera

Birden fazla katılımcıyı çerçeveleme özelliğine sahip Logitech Sight, toplantı yapılan odanın her yerinden en iyi görüntünün alınmasını sağlayan akıllı bir masa üstü yardımcı kamera olarak dikkat çekiyor. Uzaktan katılımcıların masada oturuyormuş gibi hissetmelerini sağlayan yapay zeka destekli toplantı odası kamerası Logitech Sight Kamera, 315°’lik bir görüş alanıyla masa etrafındaki kişilerin birbirleriyle konuşmalarını yakalama ve portre modunda kalma yeteneğine sahip.

4K kameraları ve 7 hüzmelemeli mikrofonu ile Logitech Sight, konuşmaları ve beden dilini net bir şekilde yakalarken, 2,3 m uzaklığa kadar masadaki sesi rahatlıkla alabiliyor. Tak çalıştır ve kolay kullanım özelliğiyle Logitech Sight, Zoom, Microsoft Teams ve Google Workspace ile entegre bir şekilde çalışıyor.

Hibrit bir dünya için yenilikçi çözümler sunan Logitech, çalışma hayatını yeniden tasarlıyor

Sürekli gelişen teknolojilerin sağladığı imkânlar, dünyada olduğu gibi Türkiye’de de çalışma hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Hibrit çalışma sisteminin önemini kavrayan kurumlar, profesyonel hayatta daha rekabetçi olarak hizmetlerini kullanıcılarına ulaştırabiliyor. Kurumların hibrit bir çalışma ortamı kurmalarına öncülük eden Logitech, her ölçekten kuruma hitap eden tak çalıştır, kolay kurulum sağlayan ve kullanıcı dostu video konferans ürünleriyle çalışma hayatında değer yaratmaya devam ediyor.

Logitech Türkiye, Merkez Asya ve Kazakistan B2B Kanal Yöneticisi Kürşat Fatih Masatçı
Logitech Türkiye, Merkez Asya ve Kazakistan B2B Kanal Yöneticisi Kürşat Fatih Masatçı

Logitech bu kapsamda, “Video İşbirlikleri” çatısı altında yürüttüğü stratejisini anlatmak, dünyada ve Türkiye’de hibrit çalışma anlayışının gelişimini ve trendleri değerlendirmek, video konferans sistemleriyle ilgili çözümlerini tanıtmak üzere, Logitech Türkiye, Merkez Asya ve Kazakistan B2B Kanal Yöneticisi Kürşat Fatih Masatçı ev sahipliğinde bir basın bilgilendirme buluşması düzenledi.

Toplantıda trendlere ve Logitech çözümlerine yönelik bir sunum yapan Kürşat Fatih Masatçı konuşmasında, ‘’Hibrit çalışma yöntemi artık kalıcı bir şekilde iş dünyasının bir parçası haline geldi. Bugün artık kurumlar, çalışma hayatlarının büyük bir kısmında hibrit çalışmaya ve sanal olarak toplantı yapmaya özen gösteriyor. Zira artık insanın ve teknolojinin olduğu her yer verimli bir çalışma alanına kolayca dönüştürülebiliyor.

Bu bağlamda video konferans sistemlerinin öne çıkmasının en önemli faktörlerini zaman ve maliyet tasarrufu oluştururken, aynı zamanda ekip olarak verimli çalışmayı sağlamasından dolayı bu sistemler tercih ediliyor. Yapılan araştırmalara* göre, çalışanların 10’da 4’ü haftada 2-3 gün ofiste olmak istiyor. Şirket yöneticilerinin 3’te 1’i, hibrit model çalışma sistemini sürdürmeyi düşünüyor. Diğer taraftan araştırmaya katılanların sadece %40’ı ses ve görüntü performansını iyileştirmek için doğru donanımları sağladığını düşünüyor.

Bu araştırmalar bize gösteriyor ki video konferans sistemleri alanındaki potansiyel hala çok yüksek. Dönüşmek isteyen kurumlara, Logitech’in katkısı ise yadsınamaz. Yapay zeka teknolojisine sahip ürün ailesiyle öne çıkan Logitech ürünler, Google, Microsoft ya da Zoom’un toplantı odası yazılımlarıyla entegre çalışabiliyor. İş yerlerinde üretkenliğin en yüksek seviyeye ulaşmasını sağlayan Logitech ürün ailesi; takvim kullanımı, dokunarak katılma özelliği, anlık içerik paylaşımı ve her zaman açık özelliğiyle video konferans kullanımında alışkanlıkları değiştiriyor.

Sunduğu video konferans çözümleriyle kurumların ve çalışanların verimliliklerini artırmalarına yardımcı olan Logitech, seyahat gereksinimlerinin minimum seviyeye düşürülmesi, yönetim birimlerinin ve çalışanların zamanlarından tasarruf edilmesine olanak tanıyor.’’ dedi.

Konuşmasına Logitech’in sürdürülebilirlik çalışmaları ve taahhütleri ile devam eden Masatçı, ‘’Logitech, çevresel ayak izimizi en aza indirmek ve kaynakları sorumlu bir şekilde kullanabilmek adına taahhütlerde bulunuyor. Şirket sürdürülebilirlik çalışmaları kapsamında, karbon ayak izini azaltmak için tüketici elektronik ürünlerindeki plastiğe ikinci bir hayat vermek üzere pek çok ürününde tüketici sonrası geri dönüştürülen plastik kullanıyor.

Bu doğrultuda Logitech’in tüm ürün portföyü ve operasyonları artık 100% karbon nötr sertifikalı olup, bugün bahsettiğimiz Rally Bar Huddle’ın %42’si, Logitech Sight‘ın beyaz renginin %50’si ve grafit renginin %59’u sertifikalı tüketici sonrası geri dönüştürülmüş plastikten oluşuyor. 2021’den bu yana karbon nötr olan Logitech, 2030’a kadar karbon sıfır olma hedefini sürdürüyor.’’ dedi.

İlgili Haberler

>> Logitech, Hibrit Çalışma Düzeni İçin Harekete Geçti!