Etiketler KVKK

Etiket: KVKK

KVKK Başkanı uyardı: Kişisel veriler gelişigüzel işlenemez

Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) Başkanı Prof. Dr. Faruk Bilir, son dönemde önemi daha da artan kişisel veriler gelişigüzel ve keyfi uygulamalarla işlenemeyeceğini belirterek,...

Veri hırsızları yöntemleri gün yüzüne çıkıyor

Teknolojinin gelişmesiyle daha da yaygınlaşan kişisel verilerin çalınmasına karşı alınabilecek önlemler uzmanlarca masaya yatırılıyor. Kredi kartı başta olmak üzere son dönemde veri hırsızları göz...

GDPR ile uyumlu olamayan kurumları büyük riskler bekliyor

Teleperformance, Genel Veri Koruma Tüzüğü (GDPR) ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) için hazırlık yapmayan kurumları bekleyen büyük ticari riskler konusunda uyarıyor. Teleperformance, Genel...

Kişisel verilerin güvenliğini sağlayamayan şirket yetkilisine 4 yıla kadar hapis cezası

Siber güvenlik sektörünün önde gelen dört markası tarafından 10 ilde gerçekleştirilmesi planlanan Secure Day etkinliğinin beşinci durağı Trabzon oldu. 9 Ağustos Perşembe günü Zorlu...

KVKK ’ya uymayanlara ağır cezalar verilecek

Platin Bilişim ve Symantec düzenledikleri KVKK etkinliğinde mevzuatlara uygun teknoloji yatırımlarının önemine dikkat çekti.  Platin Bilişim, Symantec işbirliği ile Ankara Wyndham Otel’de  KVKK (Kişisel Verileri...

Secure Day Samsun: Verisini Korumayana 1 milyon TL Ceza Kapıda

Siber güvenlik sektörünün önde gelen dört markası tarafından 10 ilde gerçekleştirilmesi planlanan Secure Day etkinliğinin ikinci durağı Samsun oldu. 26 Nisan Perşembe günü Anemon Samsun...

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu şirketlere neler getirecek?

Nisan 2018 itibariyle kanunen tanınan geçiş sürecinin sona ereceği “ Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ’nun - KVK Kanunu” süresi dolmadan şirketlerin dikkat etmesi gerekenleri bir...

Kişisel Verileri Koruma Zirvesi Ankara’da toplanıyor

Teknolojinin gelişmesiyle ortaya çıkan siber güvenlik ve kişisel verilerin korunması konusu, Türkiye’de ilk kez düzenlenecek Kişisel Verileri Koruma Zirvesi ’nde ele alınacak. Kişisel Verileri Koruma...

KVKK, iş dünyasındaki ezberleri bozuyor

7 Nisan 2016 tarihinden bu yana yürürlükte olan Kişisel Verileri Koruma Kanunu ( KVKK ) ile beraber şirketlerin sorumluluğunu artıyor. BT uzmanları ile hukukçulara...