Trend Micro, Forrester’ın hazırladığı bağımsız pazar analizi araştırmasında, uç nokta güvenliği kategorisinde lider olarak belirlendiğini açıkladı

Bağımsız pazar analizine göre “Trend Micro, tam özellikli uç nokta güvenlik çözümleriyle lider konumda yer alıyor. Trend Micro, bir dizi özelliğin çeşitli ortamlarda sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlamaya odaklanıyor. Bu, küresel bazda her sektörden işletmenin Trend Micro’ya olan sadakatini korumasına yardımcı oluyor.”  

Trend Micro COO’su Kevin Simzer, “Uç noktalar ve ötesindeki tüm varlıklar dahil olmak üzere işletmenizin kurumsal saldırı yüzeyine tam olarak hakim olabiliyor musunuz? Riskleri azaltmak için, bunları görebilmeniz gerekir. Platformumuz sektördeki en kapsamlı görünürlüğü sağlıyor ve uç noktalar bu gücün kritik bir unsuru olarak öne çıkıyor” dedi.

Trend Micro, Forrester’ın 12 değerlendirme kriterinin tamamında 5 puan alarak en yüksek puanı elde etti

Kötüye kullanımı önleme, kötü amaçlı yazılımları önleme, kimlik güvenliği, ağa yönelik tehdit tespiti, uygulama kontrolü, mobil cihaz güvenliği, uç nokta performans etkisi, inovasyon, yol haritası, kullanım oranı, gelir ve müşteri sayısı.

“Trend Micro’nun uç noktaların tutarlı bir şekilde korunmasından fayda sağladığını”, “Trend Micro’nun inovasyonlara yüksek düzeyde yatırım yapmaya devam ettiğini” ve “uç nokta güvenliğinin tüm kurumsal güvenlik çözümlerinin temelini oluşturduğu bir yol haritasına sahip olduğunu” belirten raporda yer alan diğer önemli bulgular arasında şunlar yer alıyor:

  • “Saldırı önleme motorları, ‘yalnızca çalışan’ bir uç nokta güvenlik çözümü bekleyen müşterilerin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor”
  • – “Trend Micro, XDR’a geçişi destekleyen ve güçlü bir uç nokta koruma platformu arayan müşteriler için ideal bir çözüm sunuyor”

Trend Vision One – Endpoint Security çözümü, şirket içi, hibrit ve çoklu bulut ortamlarında uç noktalar, sunucular ve bulut iş yükleri genelinde tehdit koruması, tespiti ve müdahalesi sunuyor.

Kapsamlı bir dizi tehdit algılama özelliği, yürütme öncesi ve çalışma zamanında yüksek doğruluklu makine öğrenimi, davranış analizi, uygulama kontrolü, fidye yazılımı geri alma ve çok daha fazlasını içeriyor.

Entegre EDR, tehdit tespitinin yanı sıra hızlandırılmış olay müdahalesi için önceliklendirilmiş, eyleme geçirilebilir uyarılar sağlıyor. Sanal yama, uç noktaları bilinmeyen tehditlerden korumak için Zero Day Initiative istihbaratından faydalanıyor ve buluta özgü güvenlik, konteynerler ve iş yükleri genelinde şüpheli etkinlikleri izliyor ve koruma sağlıyor.Trend Micro

İlgili Haberler

>> Yeni Nesil Müşteri Deneyimi Yönetimi Araştırması 2023’ün Sonuçları Açıklandı