1000 TL Altı Akıllı Bileklikler: Daha Ucuzu Yok!

1000 TL Altı Akıllı Bileklikler

1000 TL altı akıllı bileklikler listemizde sizler için fiyatı düşen ve en sevilen bileklikleri listeledik. İşte fiyatı artmadan tercih edilebilecek modeller.

Son zamanda giyilebilir teknoloji ürünlere olan ilginin bir hayli fazla olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle teknoloji devlerinin son zamanlarda kullanıcılar ile buluşturduğu akıllı bileklik ve akıllı saat modelleri, son zamanların en çok tercih edilen ve sevilen teknolojileri arasında yer alıyor. Hal böyle olunca akıllı bilekliklere olan ilgi bir hayli arttı. Genel olarak akıllı bileklik fiyatlarının çok fark etmediğini söyleyebiliriz. Fakat sunduğu teknolojiler açısından önemli farklar olduğunu belirtelim. Bu listemizde sizler için, fiyat performans odaklı en çok beğenilen akıllı bileklikleri listeledik. İşte Şubat 2023 itibariyle en çok tercih edilen akıllı bileklik modelleri.

1000 TL Altı Akıllı Bileklikler: Daha Ucuzu Yok!

Xiaomi Mi Band 7 

Xiaomi Band 7

Xiaomi’nin akıllı bileklik tarafında başarılı bir marka olduğunu ve ülkemizde de en çok tercih edilen markalar arasında yer aldığını belirtelim. Genellikle fiyat performans odaklı modelleri ile öne çıkan markanın Band 7 modeli de yine 1000 TL altı akıllı bileklikler listemizde en çok tercih edilen uygun fiyatlı modeller arasında yer alıyor. 1.62 inçlik bir ekran ile gelen modelin, nabız takibi, uyku takibi gibi özelliklerinin olduğunu da belirtelim. Fiyatı ise farklı sitelere bağlı olarak 800 TL civarında seyir ediyor.

Huawei Band 7

Huawei Band 7

Huawei’nin Band 7 modeli de yine fiyat performans odaklı akıllı bileklikler arasında yer alıyor. 999 TL’lik bir fiyat etiketine sahip olan model, 1.47 inçlik bir ekran ile geliyor. Xiaomi Band 7’ye göre daha küçük bir ekrana sahip olsa da teknik özellik tarafında daha işlevsel bir akıllı bileklik olarak karşımıza çıkıyor. 1000 TL altı akıllı bileklikler listemizin ikinci sırasında yer alan Huawei Band 7 modelinin de tercih edilebilecek modeller arasında yer aldığını söyleyebiliriz.

Amazfit Band 7

Amazfit Band 7

Xiaomi ve Huawei’nin bahsettiğimiz akıllı bilekliklerine benzer özellikler ile gelen model, farklı sitelere bağlı olarak 1.000 TL civarında satılıyor. söz konusu modelin de 1.47 inçlik bir ekran ile geldiğini belirtelim.

Honor Band 6

1000 TL Altı Akıllı Bileklikler

Honor’un akıllı bileklik modeli Honor Band 6‘da 599 TL’lik fiyatı ile listedeki tercih edilebilecek en ucuz akıllı bileklikler arasında yer alıyor.

İlgili Haberler

>> Tesla Cybertruck Görüldü: Yakında Geliyor!