1500 TL fiyatına alınabilecek en iyi akıllı telefonlar: Eylül 2021 güncel liste

En iyi Android telefon

Bu listemizde sizler için 1500 TL fiyatına alınabilecek en iyi telefonlar listesini oluşturduk. İşte Eylül 2021 itibariyle en çok tercih edilenler.

Son yıllarda artan vergiler ve değişken kurlar nedeniyle akıllı telefonların fiyatı bir hayli artmış durumda. Bundan dolayı çoğu kullanıcıda uygun fiyatlı modellere olan hasret çok fazla. Özellikle telefonu günlük olarak yoğun kullanmayan insanlar, yalnızca temel ihtiyaçlarını gidermek için bir telefon arar oldular. Bu yüzden çoğu kullanıcı 1500 TL altına satılan telefonlara yöneldi. Fakat bu fiyat aralığındaki modellerin bir hayli fazla olduğunu biliyoruz. Akıllı telefon satan sitelere bu fiyat aralığını girdiğimizde, çok eski telefonlar dahi çıkabiliyor. Bu listemizde sizler için 1500 TL altında satışa sunulan uygun fiyatlı performans odaklı en iyi akıllı telefonları listeledik. İşte Eylül 2021 itibariyle uygun fiyatlı o modeller.

1500 TL fiyatına alınabilecek en iyi akıllı telefonlar: Eylül 2021 güncel liste

Huawei Y5 2019

Huawei Y5 2019

Huawei’nin uygun fiyata telefonları ile görmeye alışık olduğumuz Y serisinin, 2019 yılında çıkan modeli Y5 2019, uygun fiyata tercih edilebilecek en iyi modeller arasında bulunuyor. Eğer akıllı telefondan çok bir beklentiniz yoksa, gündelik işlerinizi halletmeniz için en iyi modellerden biri olan Y5, 16 GB dahili depolama ve 2 GB RAM ile karşımıza çıkıyor. Ayrıca söz konusu modelin 3020 mAh kapasitesinde pili olduğunu da belirtelim. Y5 modeli, farklı sitelere bağlı olarak, ortalama 1.500 TL’lik bir fiyat bandında satışta.

General Mobile GM 6

general mobile 6

Genellikle fiyat performans telefonu olarak tercih edilen General Mobile markasının GM 6 modeli, çıktığı yıllarda orta segmentte rakip tanımaz bir model olarak piyasaya sürülse de, şuan giriş seviyesi bir cihaz olarak karşımıza çıktığını belirtelim. Bu model de 1.500 TL’lik bir satış fiyatına sahip.

Samsung Galaxy J7

samsung galaxy j7

Samsung Galaxy J7 modeli de gündelik işleri halletmek için birebir. 1.499 TL’lik satışa fiyatın sahip olan model, 16 GB dahili depolama ve 1.5 GB RAM ile bizleri karşılıyor.

Redmi Note 10

Redmi Note 10

Xiaomi’nin Redmi Note 4 modeli, bu fiyat seviyesine rağmen 4 GB RAM ile bizleri karşılıyor. Ayrıca bu modelin fiyatı 1.495 TL.

Alcatel 1S

Alcatel 1S

Uygun fiyata satın alabileceğimiz modellerinaarasında bulunan Alcatel 1S, 1.487 TL’lik bir satış fiyatına sahip.

İlgili Haberler

> SpaceX, Tümü Sivillerden Oluşan Dünya’nın İlk Uzay Uçuşunu Başlattı