2020 Steam Ödülleri Adayları belli oldu!

2020 Steam Ödülleri Adayları

Steam’in her yıl düzenlediği Steam Ödülleri için geri sayım başladı. Bugün 2020 Steam Ödülleri Adayları açıklandı. İşte o adaylar.

PC oyuncularının yakından haşır neşir olduğu Steam, her yıl kendi platformunda yer alan oyunlar için bir ödül töreni düzenliyor. Oyuncuların oyları ile belirlenen en iyiler için bugün ilk açıklama geldi. 2020 Steam Ödülleri Adayları bugün resmi olarak açıklandı. Farklı farklı kategorilerde oyunlara yer veren Steam, 2020’ye damgasını vuran oyunları seçecek.

Yılın oyunu adaylarından olan Red Dead Redemption 2’nin kesinlikle 2020’nin en iyisi olacağını düşünüyoruz. Muhtemelen Among Us da farklı bir kategoride ödülün sahibi olacak.

Oyun müzikleri kategorisinde ise Doom Eternal’ın gazlayıcı şarkıları ile ödülün sahibi olacağını tahmin ediyoruz. Eğer siz de favori oyununuzun ödül almasını istiyorsanız buradan oylamaya katılabilirsiniz.

2020 Steam Ödülleri Adayları

YILIN OYUNU

Sizi etkileyen şey sürükleyici oynanışı, saran hikâyesi, oldukça iyi oluşturulmuş karakterleri, kusursuz tasarımı ya da bağımlılık yaratan çok oyunculu moduydu. Gerekçeniz ne olursa olsun 2020’un En İyi Oyunu ödülünü kazanan oyun tamamen harika bir oyun olacak.

– Red Dead Redemption 2

– Hades

– DOOM Eternal

– Fall Guys: Ultimate Knockout

– DEATH STRANDING

YILIN VR OYUNU

Yılın VR oyunu normal gerçekliği taklit etmekle kalmıyor, gerçekliğimizi bir üst seviyeye taşıyor. VR platformunu tam anlamıyla kullanan bu oyun sanal diyarların sınırlarını zorluyor.

– Half-Life: Alyx

– Phasmophobia

– The Room VR: A Dark Matter

– Thief Simulator VR

– STAR WARS: Squadrons

AŞK İLE DEVAM ETTİRİLEN

Bu oyun çıkalı çok oldu. Geliştirici ekibin, yaratıcı fikirlerini hayata geçirdikleri göz bebeklerini duyurduğu ilk günün üzerinden uzun zaman geçti ama geliştiriciler, tıpkı iyi birer anne ve baba gibi eserlerini desteklemeye ve büyütmeye devam etti. Bu oyun, geçen tüm yıllara inat, bugün bile yeni içerik almaya devam ediyor.

– Counter-Strike: Global Offensive

– Among Us

– Terraria

– The Witcher 3: Wild Hunt

– No Man’s Sky

ARKADAŞLARLA DAHA ZEVKLİ

Bazı harika oyunlar, tek başına oynandığında o kadar da harika olmayabilir. Arkanızı kollaması için belki de birkaç arkadaşa ihtiyacınız vardır. Belki de sırtından bıçaklayabileceğiniz birkaç arkadaşa ihtiyacınız vardır. Her iki şekilde de bu oyunları oynamak için arkadaşlarıyla toplananları neşe beklemektedir.

– Fall Guys: Ultimate Knockout

– Sea of Thieves

– Borderlands 3

– Deep Rock Galactic

– Risk of Rain 2

EN YENİLİKÇİ OYNANIŞ

Bu oyunun tasarımcıları getirdikleri yeni perspektifler ve akıllara durgunluk veren sürprizler ile yenilikçi deneylerin birer neferi konumundalar. Bu oyun, içerdiği yenilikler ile daha önce hiç olmadığı kadar eğlendirdi ve ilham verdi.

– DEATH STRANDING

– Control Ultimate Edition

– Superliminal

– Noita

– Teardown

ZENGİN HİKÂYEYE SAHİP ÜSTÜN OYUN

Bazı günler sadece hikâye yönü ağır basan oyunlar sizi tatmin edebilir ve bu oyun da tam böylesi bir oyun. İzlediğiniz en etkileyici diziler kadar sizi içine çekecek ve çığır açıcı diziler kadar da cesur bir hikâyeye sahip. Bizi derinden etkilediğin için çok teşekkürler!

– Red Dead Redemption 2

– Detroit: Become Human

– Mafia: Definitive Edition

– Metro Exodus

– Horizon Zero Dawn Complete Edition

KÖTÜ OLDUĞUNUZ EN İYİ OYUN

Bu, inatçılığı ödüllendiren oyun sinirlerine hâkim olamayanlar için hiç uygun değil. Sevdiğimiz en zor oyun.

– Apex Legends

– Crusader Kings III

– Ghostrunner

– EA SPORTS FIFA 21

– GTFO

ÜSTÜN GÖRSEL STİL

Görsel stil gerçek dünyadaki görselliği hedef almaz (kendi içinde asil bir ülkü olsa da)… Görsel stil, bütün bir oyunu dolduracak belirgin görünüm ve hissi yansıtır.

– Ori and the Will of the Wisps

– Battlefield V

– There Is No Game: Jam Edition 2015

– Marvel’s Avengers

– Black Mesa

EN İYİ ALBÜM

Bu oyuna eşlik eden harikulade müzikler sizi mest etti. Daha iyisi yok!

– DOOM Eternal

– Halo: The Master Chief Collection

– Helltaker

– Need for Speed Heat

– Persona 4 Golden

ARKANIZA YASLANIN VE RAHATLAYIN

Bu oyun yorucu bir günün âdeta panzehri. Bu akıcı ve rahatlatıcı oyun sayesinde bütün dertleriniz uçup gidiyor. Bu oyun size dinginliği yaşatıyor.

– The Sims 4

– Microsoft Flight Simulator

– Satisfactory

– Untitled Goose Game

– Factorio

İlgili Haberler

>> Steam The Game Awards indirimleri başladı

>> Steam Herkese 57 TL Verecek: Oyun Severler İçin Büyük Kampanya