2021 Yılı Resmi Tatilleri: Tam Sıralı Liste

2021 yılı resmi tatilleri

Ortaya çıkan son detaylarla birlikte, 2021 yılı resmi tatilleri kesinleşti. Hadi gelin hangi günler hangi tatillerin olacağına birlikte göz atalım.

Öncelikle herkes için çok zor bir yıl olduğunu söylemek gerekiyor. 2021 yılında karşılaşılmayan neredeyse hiçbir şey kalmadı. Hatta birçok sosyal medya platformu üzerinden konu ile alakalı şakalar bile yapıldı. Deyim yerindeyse 2020 yılında bir tek uzaylıları görmediğimiz kaldı.

Herkesin büyük bir umutla bakmak istediği 2021 yılı ise nihayet geldi çattı. Özellikle zor geçen 1 yıldan sonra herkesin az da olsa huzura ihtiyacı olduğu söylenebilir. Huzurlu zamanların en çok yaşandığı dönemler de hiç şüphesiz resmi tatiller. Hem kamu hem de özel sektör çalışanları resmi tatillerde az da olsa huzurlu vakit geçirebiliyor. Bu nedenle birçok kişinin 2021 yılındaki resmi tatilleri merak ettiğini söyleyebiliriz.

2021 yılı resmi tatilleri tam sıralı liste

Yeni yıla girmemize çok az bir süre kala resmi tatiller de açıklandı. Böylece gün içerisinde yapılacak aktiviteler en azından belirli bir sıraya yerleştirildi. Özellikle pandemi nedeniyle insanlar çok fazla bunaldı ve artık huzurlu bir tatile ihtiyaç duyuyor.

2021 yılı resmi tatilleri

2021 yılı resmi tatilleri değerlendirildiğinde, yaklaşık olarak 15 günlük bir tatil süresinin olduğu söylenebilir. İşte resmi tatil günlerinin tam sıralı listesi.

  • 1 Ocak cuma günü Yılbaşı.
  • 23 Nisan cuma günü Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı.
  • 1 Mayıs cumartesi günü Emek Ve Dayanışma Bayramı.
  • 12 ile 15 Mayıs arasında Ramazan Bayramı.
  • 19 Mayıs Çarşamba günü Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı.
  • 15 temmuz Perşembe günü demokrasi ve milli birlik günü.
  • 19 ila 23 temmuz arası Kurban Bayramı.
  • 30 Ağustos pazartesi günü Zafer Bayramı.
  • 28 ila 29 Ekim arasında Cumhuriyet Bayramı.

Resmi tatil tarihleri açıklandığında bazıları bundan pek memnun olmadı. Sosyal medya üzerinden birçok kişi artık okula ve işe dönmek istediklerini söyledi. Bu yıl yaşanan kayıpların telafi edilmesi açısından bunun önemli olduğu söylenebilir.

Son olarak 2021 yılı resmi tatilleri muhtemelen herhangi bir değişikliğe uğramayacak notunu da düşelim.

İlgili Haberler:

>> Koronavirüs Salgını Bitmeyebilir: Dünya Sağlık Örgütü Açıklama Yaptı

>> Microsoft Teams Boğaziçi Bilişim Ödülleri’nde aday gösterildi