4000 TL altı en iyi telefonlar: Bu fiyata böyle telefon kaldı mı!

Samsung yeni fabrikası

Bu listemizde sizler için 4000 TL altı en iyi fiyat performans odaklı telefonları listeledik. İşte bu fiyat segmentinde en çok tercih edilen telefonlar.

Son zamanlarda fiyat performans odaklı akıllı telefonlara olan ilginin bir hayli arttığını söyleyebiliriz. İki yıl öncesinde kadar 2500 TL civarında satılan orta segment akıllı telefon modelleri, artan kur değerlerinden dolayı 3500 – 4000 TL fiyatlarına kadar yükselmiş durumda. Bununla beraber amiral gemisi akıllı telefon modellerinin dahi 10.000-15.000 TL fiyat seviyelerine kadar çıktığını görmekteyiz. Hal böyle olunca çoğu kullanıcı, bu fiyat değişiminden dolayı orta segment akıllı telefonları tercih etmeye başladı. Çoğu teknoloji devi markanın, orta segment modellerine olan ilginin bir hayli arttığını söyleyebiliriz. Bu listemizde sizler için 4000 TL altı en iyi telefonları listeledik. İşte fiyat performans alanında tercih edilebilecek en iyi modeller.

4000 TL altı en iyi telefonlar: Bu fiyata böyle telefon kaldı mı!

Poco X3 NFC

Poco X3 NFC

Son zamanların en çok tercih edilen fiyat performans odaklı telefonu, 3600 TL’lik fiyatı ile listemizin ilk sırasında yer alıyor. Söz konusu modelin, bu fiyata tercih edilebilecek en iyi cihazlar arasında yer aldığını belirtelim.

Oppo Reno 4

Oppo Reno 4

Kamera, işlemci ve tasarım… Her alanda kullanıcıların beklentilerini karşılayan Oppo’nun Reno 4 modeli, uygun fiyata tercih edilebilecek en iyi modeller arasında yer alıyor. Ayrıca listedeki diğer modellerden en temel farklı, Reno 4 modelinin 8 GB RAM ile kullanıcılarını karşılıyor olması.

Xiaomi Mi Note 10 Lite

Mi Note 10 Lite

Mi Note 10 serisinin uygun fiyatlı modeli olarak tercih edilen cihaz, 3700 TL’lik bir fiyat etiketine sahip. Ayrıca söz konusu modelin işlemcisinin de bir hayli güçlü olduğunu ekleyelim.

Huawei P40 Lite

Huawei P40 Lite

Fiyat performans alanında bir liste oluşturduğumuzda, listenin üst sıralarına yerleşmiş olan Huawei P40 Lite modelinin, ilgi görüp görmeyeceği meçhul. Google servislerini kullanmayan Huawei modellerinin tercih edilmediğini biliyoruz. Fakat hala Huawei modellerini kullanan insanların Google servisleri konusunda sıkıntı yaşadığını biliyoruz. Bu yüzden performans olarak her ne kadar beklentileri karşılasa da ileride Google hizmetlerine ihtiyaç duyduğumuz takdirde sıkıntılar yaşayabileceğiniz bir cihaz. Tabii ki P40 Lite modeli, bu sorunlardan dolayı uygun fiyatlardan satışa sunuluyor. Root veya ROM atmak gibi çözümler ile Google servisleri yüklemek de mantıklı bir çözüm. Tamamen kullanıcıların ihtiyacına kalmış durumda.

Poco M3

POCO M3

Listenin en uygun fiyatlı modeli Poco M3, Giriş orta segment arası bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor. Fiyatı ise 2800 TL civarı

İlgili Haberler