Microsoft OneDrive artık iOS 13 ile tam uyumlu

Google Drive yeni engelleme

Microsoft’un bulut çözümü olan Microsoft OneDrive bugün aldığı güncelleme ile iOS 13 sürümüyle tam uyumlu hale geldi. İşte detaylar.

Microsoft’un mobil platformlarda da varolan bulut çözümü uygulaması OneDrive yenilikler ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda güvenlik odaklı bir güncelleme alan uygulama bugün de Apple’ın yeni işletim sistemi sürümleri iOS 13 ve iPadOS 13 için güncelleme aldı.

Aldığı güncelleme ile birlikte daha stabil şekilde çalışan uygulama, iOS 13’te yaşanan paylaşım ekranındaki sorunları da gideriyor. Belirli alana kadar ücretsiz olarak hizmet veren OneDrive uygulamasını App Store’dan indirip yükleyebilirsiniz.

Microsoft OneDrive

Güncelleme ile gelen yeniliklere ve düzeltilen hatalara ise aşağından ulaşabilirsiniz.

Microsoft OneDrive güncellemesi neler getiriyor?

  • Bazı uygulamalarda oturum açılan hesapların görüntülenememesine neden olan Paylaşım Uzantısıyla ilgili bir sorun düzeltildi. Artık bu uygulamalardaki dosyaları Paylaşım Uzantısını kullanarak OneDrive’a kaydedebilirsiniz.
  • Bazı kullanıcılar için uygulamanın sürekli kilitlenmesine neden olan bir sorun düzeltildi. Uygulamayı yeniden yüklemek bu sorunu düzeltiyor, ancak bu sürümde sorun giderildi ve uygulama yeniden düzgün bir şekilde kullanılabilir.
  • Paylaşım bağlantısı açıklamasının iOS 13 kullanıcıları için gizlenmesine neden olan bir sorunu düzelttik.
  • iPad kullanıcılarımızın karşılaştığı ve komut menüsünün beklenmeyen şekilde titreşmesine neden olan sorun düzeltildi.