PayU’dan Bayi Ödeme Altyapısı

E-ticaret sektörünün ödeme sistemleri alanındaki çözüm ortağı PayU Türkiye, yepyeni bir ürünü ile e-ticarete ivme kazandırıyor.

 Sanal POS çözümleri, gelişmiş sahtecilik (fraud) önleme filtreleri, 7 gün 24 saat hizmet veren uzman sahtecilik izleme ekibi ve daha birçok servisle e-ticaret sektörünün güvenilir iş ortakları arasında yer alan PayU Türkiye, Bayi Ödeme Altyapısı çözümünü piyasaya sürdü. Sınırsız sayıdaki bayinin tek bir arayüz üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde online satış yapmasına olanak sağlayacak olan yeni çözümün öne çıkan özellikleri şöyle:

PayU_Bayi_Odeme_Altyapisi

Tek Arayüz ile Kolay Takip

PayU üye işyeri olan e-ticaret firmaları, bundan böyle yeni Bayi Ödeme Altyapısı sayesinde hem kendi işlemlerini hem de bayilerinin ticari hareketlerini tek bir arayüzden takip edebilecekler. PayU sisteminde yer alan ana hesaplarına bağlı bayi profillerinden bayilerin satış, ürün ve promosyon performansları hakkında detaylı bilgi alabilen üye işyerleri, aynı zamanda tüm iptal ve iade işlemlerini de aynı arayüzden gerçekleştirebilecekler.

Tahsilat Problemlerine Son

Ana firmanın ve bayilerin ticaretini aksatmadan sorunsuz ve hızlı bir nakit akışı sağlamayı amaçlayan PayU Bayi Ödeme Altyapısı, e-ticaret sektörünün en yaygın problemlerinden biri olan tahsilat gecikmelerini de ortadan kaldırıyor. Son kullanıcının bayiden hizmet alması ve ödemeyi gerçekleştirmesiyle birlikte para, PayU komisyon tutarı düşüldükten sonra kısa sürede bayinin hesabına geçiyor.

Bayi_OdemeAltyapisi_Yonetim_Paneli

Tüm Raporlar Anlık Olarak Karşınızda

Bayilerin finansal ve yönetimsel raporlarına aynı sistem üzerinden ulaşabilen ana firma, bayilere ait istatistikleri saniyeler içinde oluşturabiliyor. PayU üye işyerlerinin verimliliğini artırmayı hedefleyen Bayi Ödeme Altyapısı, PayU’nun web hizmeti aracılığıyla, ihtiyaç duyulan veri ve raporları online olarak sisteme entegre etmeye izin veriyor. 

Ödeme Güvenliğini PayU’ya Bırakın!

PayU, ödeme aşamasında üye işyerlerinin güvenliğini sağlamak için geliştirilen 100’ü aşkın sahtecilik (fraud) filtresi ve PCI DSS Level 1 ve SSL sertifikalarına sahip ödeme sayfalarıyla müşterilerinin ve bayilerin ters ibraz (chargeback) riskini ve olası kayıplarını minimum düzeyde tutuyor. PayU’nun sahtecilik konusunda uzman ekibi ödeme işlemlerini en ince ayrıntılarına kadar inceliyor ve risk barındıran işlemleri anında iptal ediyor veya iptal etmeleri için müşterileri uyarıyor.

TP-LINK’ten Yepyeni WiFi Menzil Genişletici