PUBG Mobile Güncellemesi Gizemli Orman Modu Alıyor: 1 Haziran’da Büyük Sürpriz

Dünyanın en çok oynanan oyunlarından bir tanesi olarak bilinen PUBG Mobile, güncellemesi ile gizemli orman modu alıyor. Akıllı telefonlarda keyifli zaman geçirmek isteyenlerin tercih ettiği PUBG, her geçen gün oyuncu sayısını arttırıyor. Battle royale için başarılı sayılabilen PUBG, en iyiler arasında gösteriliyor. 

Her bir oyun için 99 oyuncu ile birlikte bir adaya atladığınız ve hayatta kalan son kişi olmaya çalıştığınız bu oyunda, aynı zamanda sınırsız silah çeşitliliği de bulunuyor. Oyunda hiç kimseyi öldürmeden hayatta kalabilen tek kişi olabildiğiniz gibi, aynı zamanda adeta bir savaş makinesi rolünü de benimseyebilirsiniz. Geliştiriciler özelliklede yeni güncellemeler ile birlikte sınırsız özgürlük sunuyor. Bunun nasıl değerlendirileceği tamamen size bağlı.

PUBG Mobile güncellemesi büyük heyecan yarattı

Gelen bilgilere göre; 1 Haziran’da oyunla ilgili çok önemli güncellemeler başlayacak. Özellikle de oyuncuların uzun bir süredir talep ettiği bazı yeniliklerin bu seferki güncellemede kendisine yer bulması bekleniyor. PUBG Mobile güncellemesi ile birlikte, balon modunun gelmesi de beklentiler arasında. Diğer oyuncuları ve oyunun genel durumunu rahatlıkla görme imkânına sahip olacağınız bu özellik, önemli bir görüş açısı sağlayacak.

PUBG Mobile güncellemesi

Mobil oyun, Miramar haritasını 0.18.0 güncellemesi ile eklemişti. İlk başlarda bunun çok fazla etki oluşturmayacağını düşünen oyuncular, gizemli orman modu denilen bir özelliği duyunca etkisinin büyük olacağını anladı. Bu yeni mod ile birlikte, oyun içerisinde hazine avcılığı yapabileceksiniz. Geliştiriciler PUBG Mobile güncellemesi sayesinde daha eğlenceli oyunların ortaya çıkacağını düşünüyor. Kullanıcılar yeni haritalar ve güncellemelerden oldukça memnun.

HP 3D Baskı Alanında Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Resmi hesaptan atılan bir tweet ile birlikte tarih ve detaylar da netleşti. Sıcak balonlar ve gizemli orman modu 1 Haziran 2020 tarihinde otomatik olarak oyuna eklenecek. Tarih konusunu da netleştiren geliştiriciler, birkaç günlük süre içerisinde muhtemelen yeni eklemeler yapmayacak. Sosyal medyadan gelen tepkilere göre oyunla ilgili değişiklikler yapma ihtimali de bulunan geliştiriciler, bunu muhtemelen diğer güncellemeye sarkıtacak. PUBG Mobile güncellemesi gizemli orman modu Türkiye’deki kullanıcılar için de aynı gün güncellenecek. Sizce yeni harita ve güncellemeler oyunu daha keyifli hale getirebilecek mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.