Exxen Abonelik Ücreti Belli Oldu: İşte Fiyatı

Exxen fiyatına zam

Herkesin büyük bir merakla beklediği Exxen abonelik ücreti, sonunda yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Hadi gelin fiyatına ve diğer detaylara birlikte bakalım.

Acun Ilıcalı tarafından kurulacak Exxen platformu, şu anda televizyon dünyasının önemli gündemleri arasında yer alıyor. Ortaya çıkan haberler hem fiyatı hem de içeriği hakkında bazı ilginç detaylar gösteriyor. Bugüne kadar Hasan Can Kaya ve Tolga Çevik gibi isimlerin bu platformda yer alacağını haber aldık. Şimdi ise yavaş yavaş fiyatı da ortaya çıkmaya başladı.

Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalarda, Exxen platformunun 2 farklı ödeme sistemine sahip olacağı söyleniyordu. Bunlardan bir tanesi reklamlı sürüm ismini alırken diğeri reklamsız sürüm diye tanımlandı. Herkes daha çok ucuz olması beklenen reklamlı sürümünü merak ediyordu.

Exxen abonelik ücreti bakın ne kadar oldu

Bu platform üzerinden film ve dizi izlemek isteyenler ya da Hasan Can Kaya tarafından sunulacak Konuşanlar gibi programları seyredecek olanlar iyi bir fiyat ödeyecek. Ancak hepsinden önce platformun ilk 1 hafta ücretsiz deneme sürümü vereceğini söyleyelim. En azından burayı tanımak için iyi bir fırsat olabilir.

Exxen abonelik ücreti

Acun Ilıcalı ile ilgili gelen bazı sızıntı haberlere göre fiyatın aylık abonelik olarak 7,99 TL olmasına karar verildiği görülüyor. Aslına bakacak olursanız zaten kendisi de uygun bir fiyat ile kullanıma sunacağını belirtmişti. Exxen abonelik ücreti yıllık üye olmanız halinde 5,99 TL gibi bir fiyata verilecek.

İlk 1 hafta alacağınız ücretsiz sürümden hemen sonra abone olmak zorundasınız. Aksi halde ücretsiz izlemeye devam edemiyorsunuz. Ancak öğrenci olmanız durumunda muhtemelen daha uygun fiyatlarla abonelik yapabilirsiniz. Yaklaşık olarak 22 farklı yapımın yer alacağı bu platform, böylesine uygun bir fiyata sahip olursa muhtemelen birçok kişi tarafından talep görecek.

Exxen abonelik ücreti en azından şimdilik tartışma konusu olmaktan çıkmış gibi görünüyor. Fakat ilk gösteriminin yapılacağı 1 Ocak 2021 tarihine az kaldı ve kesin olarak abonelik fiyatının belli olması gerekiyor. Sizce bu platformun aylık abonelik ücreti ne kadar olmalı?

İlgili Haberler:

>> Tolga Çevik Exxen Platformunda Yer Alacak: Tolgshow Efsanesi Geri Dönüyor

>> Exxen YouTuber Transferleri Acun Ilıcalı’yı Batırabilir İşte Detaylar