YouTube Videosunda Köpeğini Uçuran Adam Tutuklandı: Yok Artık Dedirten Video

YouTube videosunda köpeğini uçuran

YouTube videosunda köpeğini uçuran adam gündeme geldi. Özellikle son dönemlerde ilginç denemeler yapan sosyal medya fenomenlerinin sayısı artıyor. Bu seferki ise yaptığı videodan dolayı tutuklandı.

Facebook, Twitter, TikTok ve YouTube gibi sosyal mecralarda fenomen sayısı giderek artış gösteriyor. Birbirleri ile sürekli rekabet halinde olan fenomenler ün kazanmak için çeşitli videolar çekiyor. Bu videolarda hiç tahmin edilemeyecek kadar tuhaf görüntüler bile yer alabiliyor. Elbette TikTok fenomenleri bu konuda liderliği bırakmıyor.

YouTube platformu ise ne yazık ki çok tuhaf deneyler ile karşı karşıya kalıyor. Mesela geçtiğimiz günlerde Rus YouTuber 40 gün boyunca aç ve susuz kalma deneyi yaptı. Deneyin sonlarına doğru öldü. Şimdi ise yepyeni bir video ortaya çıktı. Genç YouTuber köpeğini helyum gazı doldurduğu balonlara bağladı. Hemen ardından onu serbest bırakarak uçmasına neden oldu.

YouTube videosunda köpeğini uçuran adam büyük tepki topladı

Hindistan’da bir YouTuber binanın önünde deneme yapmak istedi. Yaklaşık olarak 4 milyon civarında abonesinin olması onu cesaretlendirdi. 32 yaşındaki Gaurav Sharma ismindeki bu genç adam köpeğini helyum gazı dolu olan balonlara bağladı. Amacı ise onun uçmasını sağlamaktı.

Bunu yaptıktan sonra gerçekten de köpek uçmaya başladı. Ancak neyse ki ikinci katta bulunan bir kişi onu eliyle tutmayı başardı. Böylece köpek hayatını kaybetmeden kurtarıldı. Herhangi bir şeylerin ters gitmesi durumunda bu evcil hayvan hayatını kaybedebilirdi. YouTube fenomeni çok sert tepkiler aldı.

YouTuber gözaltına alındıktan sonra tutuklandı

Hindistan’da bir çok aboneye sahip olan bu YouTube fenomeni, hayvan hakları örgütleri tarafından sert eleştiriler ile karşılaştı. Bütün güvenlik önlemlerine rağmen ortalık bir türlü yatışmadı. Kendisi hakkında gözaltı kararı verildikten sonra tutuklandı.

Özellikle Hindistan gibi ülkelerde fenomenlerin çok daha absürd işler yapmaya başladığı görülüyor. Tüm dünyada sorun haline gelen böyle videolar ne yazık ki bitmek bilmiyor. Peki sizce fenomenleri bu tür videolardan alıkoymak için ne yapılmalı?

İlgili Haberler:

>> YouTube Arayüz Denemeleriyle Yeni Özellikler Kazanacak: Herkes İçin Dinleme Kontrolü

>> YouTube Zaman Hedefli Yorum Özelliğini Getiriyor: Denemeler Devam Ediyor