İşte Haftanın Akıllı Telefon Haberleri (14 Haziran-21 Haziran)

Haftanın Akıllı Telefon Haberleri

Bu hafta akıllı telefon sektöründe önemli gelişmelere şahit olduk. İşte haftanın akıllı telefon haberleri ve tüm gelişmeler.

Akıllı telefonlarda yeni bir çağın kapısındayız diyebiliriz. Çünkü son 5 yıl içerisinde üretilen akıllı telefonlar arasında çok büyük fark var. Söz konusu tasarımlar hala stabil kalmış değil. Hala her geçen gün daha farklı tasarımlar karşımıza çıkıyor. Son yıllarda bir hayli revaçta olan katlanabili­r akıllı telefonlar, sektöre yön verece­k gibi görünüyo­r. Katlanabili­r telefonların yanı sıra farklı konsept tasarımlar da karşımıza çıkıyo­r. Bunun yanı sıra geçtiğimiz hafta içerisinde çok sayıda akıllı telefon hakkında Akıllı gelişmeler, sızıntılar gerçekleşti. İşte bir hafta içerisinde karşımıza çıkan akıllı telefon haberleri.

İşte Haftanın Akıllı Telefon Haberleri (14 Haziran-21 Haziran)

Samsung Galaxy F42, uygun fiyatlı 5G model olarak karşımıza çıkacak

Samsung Galaxy F42 5G

5G destekli akıllı telefonlara olan ilginin artması ile birlikte, 5G telefonların da sayısı artmaya başladı. İlk başlarda yüksek fiyatlardan satışa sunulan 5G destekli modeller, gün geçtikçe uygun fiyatlarıyla karşımıza çıkmaya devam ediyor. Galaxy F42 5G modeli ise, Samsung’un yakında piyasaya süreceği en uygun 5G destekli modellerden biri olarak karşımıza çıkacak.

Samsung Galaxy Z Flip3 modeli seri üretime geçti: İşte detaylar

Galaxy Z Flip3 seri üretime geçti

Geçtiğimiz haftalarda, Samsung’un bir diğer katlanabilir telefon modeli Galaxy Z Fold 3‘ün seri üretime geçeceğine dair sızıntılar gerçekleşmişti. Sıra, daha uygun fiyatlı kardeşine geldi ve yeni modelin seri üretime geçildiğine dair ayrıntılar paylaştı. İddialara göre Samsung, her iki cihazdan da 7 milyon adet üretmeyi planlıyor. Fakat yakın zamanda gerçekleşecek lansman için 50.000-70.000 adeta arası üretilecek.

Poco X3 GT, FCC sertifikasını aldı: Fiyat performans canavarı geliyor

Poco X3 GT

Yeni model, farklı pazarlarda Poco X3 GT olarak anılacak. Fakat bu ismin şu anlık hangi ülkelerde kullanılacağına dair net bir ayrıntı bulunmuyor. Önümüzdeki haftalarda küresel pazarda yeni modeli hangi ülkelerde göreceğimize dair bilgiler sızdırılacaktır.

Cihazın, Redmi Note 10 Pro’dan biraz daha farklı bir tasarıma sahip olduğunu söyleyebiliriz. Fakat genel olarak incelediğimizde, teknik özelliklerinin aynı olduğunu söylemek mümkün. Yeni model, Redmi Note 10 Pro ile, tamamen aynı özelliklere sahip olacak.

Xiaomi Mi Mix 4, ekran altı kamera teknolojisine sahip olacak

Haftanın Akıllı Telefon Haberleri

Akıllı telefonların tasarımları gün geçtikçe güzelleşiyor. Xiaomi, daha önceki modellerinde de tasarımına hayran olduğumuz Mi Mix serisine bir yenisini daha ekliyor. Üstelik bu modelde, tam ekran hissiyatı sonuna kadar yaşanacak. İddialara göre Mi Mix 4 modeli ekran altı kameraya sahip olacak.

Realme GT 5G modelinin küresel tanıtımı gerçekleşti: Türkiye’ye gelebilir

Haftanın Akıllı Telefon Haberleri

Realme’nin 2021’de tanıttığı ilk amiral gemisi görücüye çıktı. Söz konusu markanın Snapdragon 888 işlemcisini kullanan ilk modeli olduğunu da hatırlatalım. Hatta tanıtımdan sonra açıklanan fiyatlara baktığımızda, Snapdragon 888 işlemcisine sahip en uygun modellerden olduğunu bile söylemek mümkün.

Haftanın Akıllı Telefon Haberleri, geçtiğimiz haftadan daha yoğundu. Önümüzdeki haftalarda sektörde karşımıza çıkan haberlerden haberdar olmak için beklemede kalın.

İlgili Haberler

>> İşte Haftanın Akıllı Telefon Haberleri (7 Haziran-14 Haziran)