Battlefield Mobile, o tarihte beta sürümü ile Android kullanıcılarına geliyor!

Battlefield Mobile

Bilgisayar oyunu efsanesi Battlefield, yakında mobil platformlara gelecek. İşte yakında sunulacak Battlefield Mobile hakkında tüm detaylar.

Son yıllarda mobil oyun sektörünün bir hayli geliştiğini söyleyebiliriz. Özellikle Battle Royale türündeki oyunlar, aplikasyon mağazalarında en çok hasılat yapan oyunlar arasında yer alıyor. Hal böyle olunca bilgisayarda en çok ilgi gören oyunlar, yavaş yavaş mobil platforma da çıkmaya başladı. Özellikle PUBG ve Call Of Duty oyunlarının Android ve iOS platformlarına gelmesi, çoğu oyuncuyu mutlu etti. Battle Royale oyunlarının efsanesi olarak nitelendirebileceğimiz Battlefield, yakında mobil platformlara gelecek. Ayrıca Battlefield Mobile ismi ile karşımıza çıkacak olan oyun, ilk kez piyasaya sürülmeden Android platformunda Beta sürümü ile test edilecek. Beta sürümünün kullanılacağı tarih ise açıklandı.

Battlefield Mobile, o tarihte beta sürümü ile Android kullanıcılarına geliyor!

Battlefield Mobile oyununun geçtiğimiz aylarda Beta kullanıcılarına sınırlı olacak açıldığını biliyorduk. Yayıncı EA, kısa süre önce Endonezya ve Filipinler’de Battlefield Mobile’ı test etmeye başladığını duyurmuştu. Kısa bir süre sonra söz konusu oyunun farklı bölgelerde de test edilebileceğine dair söylentiler ortaya çıktı. Nihayet BF Mobile oyununun sonbaharda daha fazla bölgede beta sürümü ile kullanıcılara sunulacağına dair bilgiler sızdırıldı.

Battlefield Mobile

Oyunun ne zaman tanıtılacağına dair net bir bilgi bulunmuyor. Fakat önümüzdeki yıla kadar BF Mobile’ın sunulmayacağı biliniyor. Fakat beta sürümünü test etmeniz mümkün olacak. Yapımcı EA Games, cihazın beta sürümünü sunmak için hazır olduklarında, oyuncuların oyuna ön kayıt yaptırmasına ve gelecekteki oyun testleri hakkında yeni kayıtlar yapmasına olanak tanıyan bir sayfa açacağını açıkladı. Ne yazık beta sürümünü yalnızca Android kullanıcıları kullanabilecek.

Oyunun henüz hangi sistem gereksinimlerine sahip olduğuna dair herhangi bir sızıntı bulunmuyor. Fakat Battlefield Mobile oyununun, tıpkı COD Mobile ve PUBG Mobile oyununda olduğu gibi, mobil versiyonunda, yalnızca mobil kullanıcıları ile oynayabileceğinizi belirtelim. Yani BF Mobile’da çapraz platform söz konusu değil. Önümüzdeki günlerde yeni oyun hakkında daha fazla ayrıntı sızdırılacaktır. Takipte kalın.

İlgili Haberler:

>> Bedava Far Cry 3 İndirmek İçin Acele Edin!