Oppo K9 Pro, oyuncu telefonu olarak karşımıza çıkacak: İşte özellikleri

Oppo oyuncu telefonu K9 Pro hakkında ilk detaylar belli oldu. İşte yakında tanıtılacak model hakkında ortaya çıkan tüm sızıntılar.

Son zamanlarda oyuncu telefonu modellerine olan ilginin bir hayli arttığını söyleyebiliriz. Özellikle bilgisayarda efsaneleşmiş oyunların birer birer telefona uyarlanması ile, çoğu kullanıcının mobil oyunlara olan ilgisi bir hayli arttı. Son zamanlarda da karşımıza çıkan Battlefield Mobile oyununun yakında tanıtılacak olması, oyun severleri de bir hayli heyecanlandırdı. Oppo ise, mobil oyuncuları ilgilendirecek bir model ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Genellikle oyuncu modellerine görmeye alışık olduğumuz, yüksek tazeleme oranına sahip ekran ve güçlü işlemci gibi özellikleri içinde barındıran Oppo K9 Pro oyuncu telefonu hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. İşte yakında tanıtılması beklenen yeni model hakkında ortaya çıkan tüm ayrıntılar.

Oppo K9 Pro, oyuncu telefonu olarak karşımıza çıkacak: İşte özellikleri

Yeni cihazın tasarım detaylarını incelediğimizde, delikli ekran tasarımına sahip bir modelin karşımıza çıktığını görmekteyiz. Aynı zamanda bu ekranın 120 Hz tazeleme oranına sahip olduğu da biliniyor. Arka panelinde ise üçlü kamera kurulumu gözümüze çarpıyor.  Fakat bu kameraların çözünürlükleri hakkında henüz ortaya çıkan bir sızıntı bulunmuyor.

Oppo K9 Pro

Teknik tarafta MediaTek imzalı Dimensity 1200 yongası ile kullanıcılara sunulacak olan model, 26 Eylül tarihinde sevenleri ile buluşacak. Oyuncu telefonlarının olmazsa olmadı olarak düşünülen pil ve hızlı şarj teknolojisine baktığımızda ise K9 Pro modelinde, 4500 mAh pil ve 60W hızlı şarj desteğinin sunulduğunu görüyoruz. Ayrıca Wi-Fi 6 teknolojisi ve NFC bağlantısı desteği bulunduran model, piyasadaki oyuncu telefonlarına göre daha uygun fiyattan satışa sunulacak gibi görünüyor.

8 GB RAM ve 128 GB dahili depolamaya sahip olan modelde önemli bir teknoloji bulunuyor. 4D titreşim teknolojisi ile karşımıza çıkacak olan cihaz, oyun hazzını maksimuma çıkarmayı hedefliyor. 26 Eylül’de tanıtılması beklenen modelin fiyatı, tanıtımı ile ortaya çıkacaktır.

> Avrupa Komisyonu, iPhone 14 İle Apple’ı Zorlayabilir! Peki Neden?