Uçağa Tren Çarptı: Sosyal Medyanın Yeni Gündemi (Video)

uçağa tren çarptı

Yaşanan bir kaza ile birlikte uçağa tren çarptı. Böylesi son derece nadiren görülen bu olay sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Hadi gelin hem bu olaya hem de konuyla ilgili videoya birlikte bakalım.

Bugüne kadar çok fazla kaza videosu izledik. Bunlardan kimileri trajik bir şekilde sonlanırken bazıları ise kimse yara almadan sonuçlandı. Genelde arabaların birbirlerine ve yayalara çarpma görüntüleri sosyal medyada konuşuluyor. Ancak bu seferki görüntüler fazlasıyla tuhaftı.

Geçen hafta pazar günü yaşanan bir olayda uçak ve trenin çarpışma görüntüsü ortaya çıktı. ABD’nin Los Angeles şehrindeki bir mahallede yaşanan olay bu kadar da olmaz dedirtti. Uçakta yaşanan bir arıza nedeniyle kontrolü kaybeden pilot tren raylarına inmek zorunda kaldı.

Uçağa tren çarptı (Video)

Hemen aşağıya sizler için yaşanan bu kazanın videosunu bıraktık. Videoya baktığımızda gerilim filmlerini aratmayan bir olayın yaşandığı ortaya çıkıyor. Polis ve itfaiye güçleri pilotu uçak enkazından zar zor çıkarabildi. Üstelik çok daha tuhaf bir durum yaşandı.

Normalde itfaiye güçleri kaza yapan kişileri veya enkazın altında kalanları kurtarmak için uzun zamana ihtiyaç duyuyor. Hatta kimi arama kurtarma çalışmaları günler bile sürebiliyor. Fakat bu defa çok kısa bir zaman dilimine sahiplerdi. Görüntülere baktığımızda eğer pilot enkazdan birkaç saniye daha geç çıkarılsaydı hayatını kaybedecekti.

Mucize gibi olay yaşandı

Cessna 172 planörü genelde bu tür kazalara neden olabiliyor. Pilotun tek yolcu olması ortaya çıkabilecek can kayıplarını azalttı. Birçok parçanın etrafa saçılması ile birlikte aslında kazanın ne kadar büyük olduğu bir kere daha ortaya çıkmış oldu.

Görüntüleri izledikten sonra kendinizi bir film sahnesinde gibi hissedebilirsiniz. Özellikle son dönemlerde çok ilginç kazaların yaşanması ile birlikte sosyal medyada gündem değişebiliyor. Peki siz bu görüntüler hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

İlgili Haberler:

>> Trump Sosyal Medya Uygulaması Truth Social Neredeyse Hazır. İşte Detaylar

>> Sokak Röportajı Yapanlara Hapis Cezası Verilebilir: Sosyal Medya Çalkalanıyor