Ünlü Analistin Bitcoin Yorumu Gündeme Bomba Gibi Oturdu

Ünlü analistin Bitcoin yorumu

Ünlü analistin Bitcoin yorumu yatırımcıların yüzünü güldürecek cinsten. Bu popüler isim 2018 yılında yaşanan çöküşü tahmin etmişti. İşte konuyla ilgili merak edilen bütün ayrıntılar.

Dünyanın en popüler kripto para birimi olarak bilinen Bitcoin çok hızlı bir şekilde yükselmeye devam ediyor. Fiyatı ani bir şekilde 47 bin doları geçen dijital dev yeniden düşüş yaşadı. Şu sıralar 44 bin düzeyine tutunmaya gayret gösteriyor. Fakat bunu yapması tahmin edildiği kadar kolay olmayacak.

Genel tablo pek olumlu görünmüyor. ABD Merkez Bankası tarafından yapılacak faiz artırım hamleleri ile birlikte Bitcoin için daha kötü günler gelebilir. Fakat Peter Brandt tarafından yapılan açıklamalar bunun tam tersi yönde. Kendisi Bitcoin için son derece pozitif bir görüşe sahip.

Ünlü analistin Bitcoin yorumu

Ünlü analist tarafından yapılan açıklamalarda Bitcoin ile ilgili yeni ATH seviyeleri gelebilir denildi. Bitcoin 2019 Nisan ayında 3500 dolar seviyelerine kadar geri çekildi. Yaşanan düşüşün hemen ardından kripto para devi hızlı bir şekilde yükseldi ve boğa sürecine girdi. En yüksek seviyelerini o dönemlerde kazandı.

Ünlü analistin Bitcoin yorumu

Konuyla ilgili yapılan yorumlara baktığımızda Bitcoin ile ilgili benzer bir grafiğin ortaya çıktığı söyleniyor. Nisan 2019 piyasa döngüsü ile benzer bir görüntü ortaya çıktı. Bu durumda Bitcoin için yeni bir en yüksek seviye denemesi gelebilir. Hatırlayacağınız üzere son olarak kripto para devi 69 bin dolar seviyesine kadar çıkmıştı.

Bitcoin yeni bir deneme yapabilir

Kripto paralarda genel olarak en yüksek seviye denemeleri her zaman için tekrarlanıyor. Mesela Bitcoin için yeniden 69 bin dolar seviyeleri gelebilir. Ethereum ise 4 bin doları aşarak 5 bin düzeyine kadar yükselme ihtimaline sahip.

Blockchain devlerine baktığımızda neredeyse tamamının yeni en yüksek seviye denemesi yapmak istediğini görüyoruz. Fakat öncelikli olarak Bitcoin bu denemeyi yapmak zorunda.

İlgili Haberler:

>> Bitcoin 2024 Tahmini Analistleri Şaşırttı: Bu Seviyeleri Görebilir

>> Bitcoin 2022 Rekoru Kırdı: Beklenmeyen Anda Yükselmeye Başladı