Sahibinden’de Şimdiden TOGG İle İlgili İlanlar Var!

Yerli ve milli otomobil hamlesi olarak hayata geçirilen TOGG için heyecanlı bekleyiş sürüyor. 18 Temmuz 2020 tarihinde inşaatına başlanan TOGG Teknoloji Kampüsü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılmıştı. Bu törende, yerli otomobil için heyecan verici bilgiler de paylaşılmıştı. Öyle ki pek çok kişi, şimdiden aracını satıp para biriktirme düşüncesinde. İşte detaylar.

TOGG, “Bir otomobilden fazlası” sloganıyla yakında yollarda olacak. Yerli elektrikli otomobil ailesi, 29 Ekim’de gerçekleştirilen özel bir etkinlikle tanıtıldı ve ilk araç, üretim bandından indirildi. Şu an satış fiyatları belli olmayan otomobil ailesi, muhtemelen 2023’ün ilk çeyreği itibarıyla yollarda olacak. Yetkililer, kesintisiz sürüş deneyimleri için ülkemizin her noktasına şarj istasyonları kurmak için çalışmalarını da hızlandırmış durumda. Tabii hepimiz, arabaların erişilebilir fiyatlarda olmasını istiyoruz. Bu bağlamda bankaların da ödeme kolaylığı için aktif roller üstlenmesi gündemde.

Sahibinden'de Şimdiden Sayfalarca TOGG İlanı Var!
Kapadokya rengi

TOGG almayı düşünüyor musunuz?

Yerli otomobil ailesi, gerçekten hem tasarımı hem de bahsedilen özellikleri itibarıyla etkileyici görünüyor. Bu yeni nesil elektrikli aile, yalnızca ülkemizde değil, yurt dışında da büyük bir ilgi görebilir. Zira sınıfındaki rakiplerine kıyasla daha uygun fiyat etiketlerinin olması bekleniyor.

Peki siz almayı düşünüyor musunuz? Belki evet, belki hayır, ama görünüşe göre şimdiden hazırlık yapanlar var.

Sahibinden.com, ülkemizde sıklıkla tercih edilen online alışveriş platformlarından bir tanesi. Ufak bir anahtarlıktan evlere, otomobillere kadar binlerce farklı ürüne erişebilmek mümkün. Son dönemde bu sitede, otomobil kategorisinde verilen ilanlar ise, genellikle TOGG ile ilgili.

Gerek buraya tıklayarak, gerekse de aşağıdaki görselden de göreceğiniz üzere, otomobil ve motor ilanlarında “TOGG alacağım için satılık” ibaresi bulunuyor. Otomobil severler, ellerindeki ürünleri çıkarıp para biriktirmek ve birkaç ay sonra yollarda olacak TOGG ailesinden bir üyenin sahibi olabilmek için çabalıyor. Sadece bu sitede, yerli otomobille ilgili 12 sayfa ilan bulunuyor. Bu, muhtemelen önümüzdeki günlerde daha da artacaktır.

Sahibinden'de Şimdiden Sayfalarca TOGG İlanı Var!

 İlhamını Türkiye’nin renklerinden aldı

Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası TOGG, 2023 yılının ilk çeyreğinde pazara sunacağı doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı C-SUV’un dış renkleri için Türkiye’nin büyüleyici güzelliklerinden ilham aldı: “Anadolu”, “Gemlik”, “Oltu”, “Kula”, “Kapadokya” ve “Pamukkale” isimlerini taşıyan ‘Türkiye’nin Renkleri’ ile yollarda olacak.

İlgili Haberler

>> Redmi Note 11 Pro Yenilenmiş Versiyonuyla Yargı Dağıtacak!