Keenetic İnternet Üzerinden Canlı Yayın Çeşitliği Artan Futbol Severlerin Yanında

“Türkiye pazarında ivmeli büyümesine devam eden Keenetic Türkiye CEO’su Vefa Tarhan, internet üzerinden yapılan spor yayınlarında sunmuş oldukları Modem ve Router’larla büyük kalite farkı oluşturdukları konusunda iddialı bir çıkış yaptı. İzleyici ve kullanıcıların kötü deneyimlerini iyileştirmek için büyük mühendislik geliştirmeleri yaptıklarını her zaman spor severlerin özellikle son dönemde internet üzerinden canlı yayın çeşitliği artan futbol severlerin yanında olduklarını dile getiren Tarhan, “Futbol yayınlarında kalitenin adresi Keenetic!” dedi.”

İnternet ve bilişim sektörünün duayen ismi Vefa Tarhan tarafından Kasım 2018 yılında uluslararası ortak bir girişim olarak kurulan Keenetic, her geçen gün kullanıcılarının beğenisini almaya ve ivmeli büyümesine devam ediyor. Şirket CEO’su Tarhan, internet üzerinden yapılan canlı spor yayınlarındaki çeşitli teknolojik problemleri harmanlayıp iyileştirerek kalite projesi başlatıp tamamladıklarını ifade etti. Süreç içerisinde Keenetic OS işletim sistemine ekleyerek tüm Keenetic kullanıcılarının hizmetine sunduklarını açıkladı.

Proje kapsamında, Keenetic Türkiye ekibi, futbolseverlerin futbol ve internet yayınlarının kesilmesi, donması, kalitesinin azalması ile ilgili yaşadıkları olumsuz deneyimleri, müşteri deneyim merkezlerinde değerlendirip ele alarak, footballnet konseptli bir kalite projesine imza attı.

Tarhan, kullanıcıların ve izleyicilerin maç esnasında sürekli yayınlarının donması, kristalleşmesi, ara ara yayının kesilmesi gibi sorunları en sık olarak dile getirdiklerini belirtirken; şu açıklamada bulundu: “Bu noktada maalesef tek kriter internet bağlantı hızınız, modeminizin yüksek hızlı Wifi desteği olmayabiliyor. Hızlı diye aldığınız bir modem sürekli sorun çıkarabiliyor. Bu nedenle donanımı çok iyi kullanan akıllı bir yazılım sorunlarınızı çözebilir. Yine, yedekli ağ teknolojilerini de ekleyebiliyorsunuz, Networkünüz de yedekli ağ kullanırsanız; bir servis sağlayıcıda sorun yaşadığınızda, hızlıca diğer yedek bağlantılar devreye girebilmektedir. Keenetic ağ yedekliliğini en üst seviyede sağlayarak, kesintisiz bağlantıyı her yönlü mükemmel keyifli bir hale getiriyor.”

Canlı Yayın ile Futbol İzleyenlere Özel

Buna ek olarak, kalabalık bir ailede maç izlemek isteyenler ya da o gün evine misafir gelenleri de unutmayan Keenetic, ağ önceliklendirme akıllı seçeneği ile hangi bağlantının öncelikli olduğunu belirleyebiliyor. Tüm kullanıcıların kullanımını cihazın akıllı işletim sisteminden anlık izleyebiliyorsunuz.

Tarhan, “Pazarlama sadece tek yönlü bir aktivite değil, kullanıcı ve müşterilerinizi de iyi dinleyerek kaliteyi ön plana almalısınız. Keenetic olarak, her zaman kalite vurgumuzla öne çıktık. En hızlıyız, en iyiyiz, demedik. İnsanlar bize kendileri deneyimledikten sonra inandı. Bence, bu noktada; onlardan gelen gerçek görüşler çok daha değerli.”

Futbol canlı yayın Keenetic Türkiye CEO’su Vefa Tarhan
Keenetic Türkiye CEO’su Vefa Tarhan

Tarhan sözlerine; “Bu kapsamda, futbola özel olarak footballnet projesini başlatan Keenetic olarak, “mutlu futbol severler” hedefledik. İnsanlar ülkemizde futbol müsabakalarını yakından takip ediyor; lakin oldukça fazla yayıncı kuruluş var ve pratik abonelik sistemiyle yayınlar internet üzerinden verilmeye başlandı. En ufak bir internet bağlantı sorunu hemen yayına yansıdığı için günün sonunda tam anlamıyla maç keyfini yaşayamıyorlar. Sporseverleri dinlediğimizde ne gibi problemler yaşadıklarını analiz ederek, buna dair güncellemeler yaptık. Böylece Keenetic kullanıcıları artık daha kaliteli futbol deneyimlerine erişti” şeklinde devam etti.

Keenetic, içinde kendine özel KeeneticOS işletim sistemi ile herkese kaliteli bağlantı deneyimi sunma konusunda iddialı görünüyor. Mesh Wi-Fi sistemlerinde de birçok başarılı projeye imza atan firma daha çok kullanıcıya daha kaliteli internet ulaştırma hedefi ile sağlam adımlarla ilerliyor.

İlgili haberler

>> Göz Yansımalarının 3D Görüntüye Dönüşmesi: Maryland Üniversitesi Araştırmacılarından Yenilikçi Adım