TCL Yeni Ürünleriyle Rakiplerine Göz Dağı Veriyor. TCL Communication’ın Pazarlamadan Sorumlu Başkanı Stefan Streit ‘e Sorularımızı Yönelttik

TCL geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen IFA 2023’de yeni ürünlerini ve sürdürülebilirlik konusunda yaptığı çalışmaları sergiledi. Global tanıtım toplantısı ile tüm dünyaya yeniliklerini sergileyen TCL Communication’ın Pazarlamadan Sorumlu Başkanı Stefan Streit ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik. Bakın Bay Streit sorularımıza nasıl yanıtlar verdi. 

Global Flagship lansmanında tanıttığınız ürünler hakkında bilgi verir misiniz?

TCL, ödüllü NXTPAPER teknolojisini TCL 40 NXTPAPER ve TCL 40 NXTPAPER 5G ile akıllı telefonlara taşıyacak. Her iki telefon da sektör lideri göz konforu sunuyor ve düşük zararlı mavi ışık için TÜV tarafından donanım sertifikasına sahipler. Şimdiye kadar NXTPAPER belirli TCL tablet ve dizüstü bilgisayarlarında mevcuttu, ancak yakın gelecekte kullanıcılar renkli kâğıt benzeri NXTPAPER ekranını Android akıllı telefonlarının harika bir parçası olarak ceplerinde de taşıyabilecek.

TCL’in vizyonunda ekran teknolojilerinin öneminden bahseder misiniz?

TCL’in “Ekran Mükemmelliği” misyonunun temel taşını oluşturan ekran teknolojileri gerçekten yenilikçi kullanıcı deneyimleri sunmanın ayrılmaz bir parçasıdır. En yeni TCL 40 NXTPAPER akıllı telefonlarda yer alan tescilli NXTPAPER teknolojimiz, kullanıcılara kağıt benzeri bir görüntüleme deneyimi ve benzersiz göz konforu sunarak bu kategorideki kullanıcı deneyimini yeniden şekillendiriyor.

NXTPAPER teknolojisi, bu yeniliği giderek daha fazla bağlantılı cihaza getirmeye yönelik uzun vadeli vizyonumuzun merkezinde yer alıyor. Geleceğin iletişim cihazları mevcut akıllı telefon form faktöründen farklı olacak. Farklı kategoriler ve boyutlarda ekran teknolojisindeki uzmanlığımızla mümkün olanın sınırlarını genişletmeye hazırız.

3. Ekosistem portföyünüzü genişletecek farklı ürünler üzerinde çalışıyor musunuz?

TCL Communication'ın Pazarlamadan Sorumlu Başkanı Stefan Streit
TCL Communication’ın Pazarlamadan Sorumlu Başkanı Stefan Streit

TCL Communication sürekli olarak ekosistem portföyünü genişletmeye odaklanmaktadır. TV ekranları, tabletler, akıllı telefonlar, saatler ve devrim niteliğindeki renkli kâğıt benzeri görsel deneyimi kapsayan çeşitli ekran teknolojilerindeki uzmanlığımızla tanınan önde gelen bir küresel ekran üreticisi olarak, yenilikçi ve sürdürülebilir ürünler yaratmak için olağanüstü bir beceri setine sahibiz. Teknolojiye erişilebilirliği sağlama taahhüdümüz, bizi akıllı cihazlarımızı geliştirmeye ve yeni teknolojileri sürekli keşfetmeye yönlendiriyor.

4. 2023’te mobil tarafta hangi ürünlerin öne çıkacağını ve dikkat çekeceğini öngörüyorsunuz?

Bağlantılı cihazlar günlük rutinlerimize kusursuz bir şekilde entegre olmaya devam ederken ve trendler önümüzdeki beş yıl içinde kişi başına düşen bağlantılı cihaz sayısında bir artışa işaret ediyor. TCL olarak müşterilerimize özel ve son teknoloji çözümler sunma arayışımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Teknolojinin sürekli bir değişim içinde olduğunun farkındayız ve 2023 yılının ikinci yarısı için odak noktamızın merkezinde yer alan TCL NXTPAPER 11 ve Akıllı Bağlantılı Cihazlar kategorisi gibi dinamik alanlarda bir adım önde olmaya önem veriyoruz. Misyonumuz, çeşitli kullanım durumlarına hitap eden ve değerli müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarıyla birlikte gelişen cihazlar sunmaktır.

İlgili Haberler

>> TCL, NXTPAPER teknolojisine sahip dünyanın ilk akıllı telefonlarını piyasaya sürüyor