Uzaylı Fosilleri İlk Kez Resmi Bir Alanda Sergilendi! İşte Fotoğraflar

Geçtiğimiz gün, “İnsan olmayan (Non – Human)” olduğu iddia edilen uzaylı fosilleri, Meksika Kongresinde politikacılara sergilendi. Gazeteci ve UFO bilimcisi Jaime Maussan’ın Meksika parlamentosunda cam kaplarda sunduğu fosilleşmiş cesetlerin 1000 yıllık olduğu söyleniyor.

Meksika Kongresi’nin özel bir oturumunda “yabancı” olduğu iddia edilen iki varlığın cesetleri politikacılara sergilendi. Gazeteci ve UFO bilimcisi Jaime Maussan tarafından cam kutularda sergilenen fosilleşmiş cesetlerin Peru’daki Cusco’dan çıkarıldığı ve 1000 yaşında olduğu söyleniyor.

Yeminli ifade veren Maussan, “Bu örnekler dünyamızın evriminin bir parçası değil. UFO hurdasından çıkarılmadılar. Diatom yosunu madeninde fosilleşmiş olarak bulundular” diyor.

Uzaylı Olduğu İddia Edilen Fosiller

Meksika Kongresi’ndeki oturum, ABD Kongresinde yaşanan uzaylı açıklamalarının ardından görüp görebildiğimiz en çarpıcı şey olarak karşımıza çıkmış durumda. ABD kongresinde yaşanan uzaylı açıklamalarının aksine Meksika’da görsel yapılan sunum bizleri ve tüm insanlığı hayretler içinde bırakmış durumda.uzaylı fosili meksika

Meksika Kongresi’nde sergilenen ‘uzaylılardan’ biri hakkında konuşan Maussen, örneklerin Meksika Ulusal Özerk Üniversitesi (UNAM) tarafından analiz edildiğini ve DNA örnekleri almayı başaran bilim adamlarının, yaşlarını belirlemek için radyokarbon testi uyguladıklarını söyledi.

Ancak yapılan yoğun incelemeye rağmen fosillerin üzerinin kum tabakasıyla kaplı olduğu anlaşıldı.

Uzaylılar Gerçekten Var mı?

Halkın insan olmayan varlıklar ve teknolojiler hakkında bilgi edinme hakkına sahip olduğunu savunan Maussan, “Kocaman evrende yalnız değiliz, bu gerçeği kabul etmemiz gerekiyor” diyor.

Oturumda Maussen’e eski ABD pilotu Ryan Graves ve Harvard Üniversitesi’nden astrofizik profesörü Avi Loeb eşlik etti. Graves ayrıca Temmuz ayında ABD Kongresi’nde yapılan duruşmada deliller sunmuştu.uzaylı röntgen görüntüleri

Duruşma sırasında örneklerin röntgen görüntüleri de gösterildi; uzmanlar, cesetlerden birinin içinde “yumurta” bulunduğunun görüldüğüne dair yeminli ifade verdi.

Artık bilimsel ve siyasi çevrelerde, tanımlanamayan olağandışı olayların olduğu genel olarak kabul ediliyor, ancak bunların kökeni hakkında hâlâ derin anlaşmazlıklar var.

Maussen yeminli ifade verdi ancak iddiaları kanıtlanmadı. Bu da halka gösterilen ve uzaylı fosilleri olduğu iddia edilen şeylerin gerçek olup olmadığı konusundaki sorulara cevap olmadı denebilir.

Meksika medyasının bildirdiğine göre, etkinliğe gazeteci Jaime Maussan öncülük etti; kendisi yeminli olarak mumyalanmış örneklerin “karasal evrimimizin” bir parçası olmadığını ve DNA’larının neredeyse üçte birinin “bilinmediğini” iddia etti.

Kamuya açık sergilenen fosillerle ilgili Maussan, iddia edilen uzaylı cesetlerini açıklamadan önce ABD’li yetkililere ve Meksika hükümeti üyelerine “UFO’lar ve tanımlanamayan anormal fenomenler” içeren çeşitli videolar gösterdi.

Ardından şunları söyledi: “Bu örnekler bizim karasal evrimimizin bir parçası değil… Bunlar bir UFO enkazından sonra bulunan varlıklar değil. Diatom (yosun) madenlerinde bulundular ve daha sonra fosilleştiler.”

Uzaylılar hakkında sizin görüşleriniz nedir? Bizimle paylaşın…

İlgili Haberler

>> ABD UFO’ların Varlığını Kabul Etti: Tarihte Bir İlk