2022 Yılında Bu Kriptolar Uzaya Uçabilir: Beklenti Çok Büyük

Türkiye'de bu kriptolara

2022 yılında bu kriptolar çok sert bir yükseliş yakalayabilir. Özellikle son dönemlerde bazı kripto para projelerinin iyi kazanç sağladığı görülüyor.

Dijital varlıklar günümüzün en fazla kazandıran platformları içerisinde yer alıyor. Popüler kripto para analistleri içerisinde yer alan Joe Parys bu konuda önemli bazı açıklamalar yaptı. Kendisi 2022 yılında popüler olma ihtimali yüksek 4 altcoin belirledi. Bu kripto para birimleri 2022 yılının yıldızı olabilir.

Geleceğe yönelik yatırımları ile bilinen ünlü analistlerin önerdiği kripto para birimleri çok yeni. Bu nedenle yüksek riske sahip olduklarını söyleyebiliriz. Listeye baktığımızda ilk sırada HEX bulunuyor. Blockchain tabanlı bir mevduat sertifikası olarak tanımlanan bu kripto para birimi geleneksel finansal piyasalarda da tercih edilebiliyor.

2022 yılında bu kriptolar Ay’a çıkabilir

Kripto para birimlerini sıralamaya devam eden ünlü analist Apecoin örneği verdi. Bu kripto para biriminin çok hızlı bir şekilde yükseleceğini düşünüyor. APE ekosisteminde kullanılan bir ERC-20 yönetişim tokeni olarak ön plana çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde 25 doları hedeflese bile aslında daha yukarı tırmandığını görüyoruz.

2022 yılında bu kriptolar

Bu kripto para birini sadece son 24 saatte 27,6 dolar düzeyine kadar çıktı. Arazi satışlarının fiyatı ile birlikte böyle bir güçlü etkide bulunacağı zaten biliniyordu. Eğer yükseliş devam ederse 40 dolar seviyeleri bile test edilebilir. Metaverse alanında bu kripto para birimi kendisinden çok daha fazla bahsettirecek.

Yeni tokenler büyük kazandırabilir

Özellikle bazı yeni kripto para birimlerinin diğerlerine göre çok daha fazla kazandırma ihtimali var. Mesela GMT için bu tür iddialar ön planda. Bu kripto para biriminin hem NFT hem de oyun alanında kullanılabilir olması onu ön plana çıkarıyor. Ayrıca yeni bir proje olması nedeniyle yükselişe son derece aç.

Son kripto para birimi ise NFT odaklı. FP isimli bu NFT 16,7 BNB fiyata sahipken hızlı bir şekilde yükseldi ve 121 bin BNB’ye kadar çıktı.

İlgili Haberler:

>> Kripto Para Madencileri Çok Tedirgin: ABD Yasak Getirebilir

>> Telegram Kripto Paralarla Ödeme İmkanı Sunacak: İlk Transferler Yapıldı