2023 Kia Niro Tasarım Detayıyla Kendisine Hayran Bıraktı

2023 Kia Niro

2023 Kia Niro en çok merak edilen araç modelleri içerisinde yer alıyor. Aracın genel olarak tasarımı ile ön plana çıkması bekleniyor. İşte konuyla alakalı merak edilen bütün ayrıntılar.

Dünyanın en büyük otomotiv şirketleri arasında yer alan Kia yeni modeller sunmaya devam ediyor. Bu modellerden birisi de crossover tarzı ile ön plana çıkıyor. Bu modelin bir versiyonu olan Niro yeni tasarımı ile karşımıza çıktı. Ancak ilk etapta tarih ile ilgili bir detaydan bahsedelim. Bu araç 2022 yılında düzenlenecek bir lansman ile tanıtılacak.

Kia tarafından alınan bir kararla birlikte aracın 2023 model olarak lanse edilmesi istendi. Bu aracın ilk olarak tasarımına bakmak gerekiyor. Tasarımda ön kısım yepyeni far detaylarına sahip. Ayrıca şarj girişindeki logo altında küçük bir ızgara olduğu görülüyor.

2023 Kia Niro tasarım ayrıntıları

Bu aracın tasarım detaylarına bakıldığında son derece kalıplı olduğu görülüyor. Aracın arka aydınlatmaları ise tavana doğru bir miktar daha yaklaşmış durumda. Bu ona hoş bir görüntü kazandırdı diyebiliriz. Genel olarak bakıldığında Keskin bazı ayrıntılara sahip.

2023 Kia Niro

Bagaj bölgesinde ise bazı büyük yenilikler göze çarpıyor. Arka aydınlatmalar ile birlikte yine bu bölümün geriye kalan kısımlarında yukarı doğru eğim olduğu görülüyor. İç tasarıma bakıldığında ise son derece modern olduğunu söyleyebiliriz. Gösterge ekranı son derece büyük ve hayalet bir tasarım ile karşımıza çıkıyor.

Kia yeni aracı çevreci olacak

Ortaya çıkan son detaylara göre Kia tarafından geliştirilen bu yeni aracın çevreci olacağını söyleyebiliriz. Hibrit ve doğrudan elektrik motoruna sahip versiyonları bu araçta olacak. Yani aracın hem Avrupa Birliği standartlarına hem de çevreci bir eğilime sahip olacağı ortada.

Bu araçta en fazla göze çarpan detaylardan biri diğeri ise jantların tasarımı oldu. Bu tasarımın önceki modellere göre biraz daha geniş bir yapıya sahip olduğunu söyleyebiliriz. Peki siz Kia tarafından tanıtılmak istenen bu yeni araç hakkında ne düşünüyorsunuz?

İlgili Haberler:

>> En Güvenli Otomobil Markası Bakın Hangisi Oldu: Tesla İçin Sürpriz Sonuç

>> Dünyanın En Güzel Otomobili Bakın Hangisi Oldu: Bu Listeye Yürek Dayanmaz