3500 – 4000 TL arası en iyi telefonlar: Bu modeller uçuyor!

En iyi Android telefon

Bu listemizde sizler için 3500 – 4000 TL fiyat aralığındaki en iyi telefonlar ile karşınızdayız. İşte Eylül 2021 itibariyle o canavarlar.

Son zamanlarda fiyat performans odaklı akıllı telefonlara olan ilginin bir hayli arttığını söyleyebiliriz. İki yıl öncesinde kadar 2500 TL civarında satılan orta segment akıllı telefon modelleri, artan kur değerlerinden dolayı 3500 – 4000 TL fiyatlarına kadar yükselmiş durumda. Bununla beraber amiral gemisi akıllı telefon modellerinin dahi 10.000-15.000 TL fiyat seviyelerine kadar çıktığını görmekteyiz. Hal böyle olunca çoğu kullanıcı, bu fiyat değişiminden dolayı orta segment akıllı telefonları tercih etmeye başladı. Çoğu teknoloji devi markanın, orta segment modellerine olan ilginin bir hayli arttığını söyleyebiliriz. Bu listemizde sizler için 3500 4000 TL arası en iyi telefonları listeledik. İşte fiyat performans alanında tercih edilebilecek en iyi modeller.

3500 – 4000 TL arası en iyi telefonlar: Bu modeller uçuyor!

Poco X3 Pro

Poco X3 Pro

Fiyat performans odaklı akıllı telefon olarak, belirttiğimiz fiyat aralığında satışa sunulan en iyi akıllı telefonlar arasında bulunan Poco’nun X3 Pro modeli, 3.700 TL’lik bir fiyat seviyesi ile karşımıza çıkıyor. Tasarım olarak da en çok beğenilen modellerden biri haline gelen Poco X3 Pro’nun tercih edilebilir modeller arasında bulunduğunu belirtelim.

Xiaomi Mi 9

Xiaomi’nin 3 yıl önce piyasaya sürmüş olduğu amiral gemisi modeli Mi 9, hala tercih edilen modeller arasında yer alıyor. Her ne kadar piyasaya çıkalı yıllar olsa da, performans alanında 8 GB RAM belleği ile hala en hızlı modeller arasında yer alıyor. Söz konusu modelin 3.899 TL’lik bir fiyat etiketi ile karşımıza çıktığını belirtelim.

Xiaomi Mi 9T Pro

Benzer fiyata sahip modeller arasında AnTuTu puanı en yüksek modellerden biri olarak karşımıza çıkan Mi 9T Pro modeli, 3.850 TL’lik bir fiyat etiketi ile karşımıza çıkıyor.

Redmi Note 10 Pro

En iyi kameralı telefonlar

Redmi’nin en çok sevilen fiyat performans odaklı modelleri arasında bulunan Redmi Note 10 Pro, 3.500 TL’lik fiyat etiketi ile karşımıza çıkıyor.

Redmi Note 9 Pro

Redmi Note 9 Pro modeli de 3.500 TL’lik bir fiyat etiketi ile karşımıza çıkıyor. Benzer fiyat etiketine sahip modeller arasında AnTuTu puanı en yüksek cihazlardan biri olduğunu söyleyebiliriz.

>> Nubia Redmagic 6S Pro: Oyuncular İçin Oyun Telefonu