4000 TL Altı Alınabilecek Fiyat Performans Telefonları!

Yılın En Güçlü Telefonları

4000 TL altına alınabilecek telefon kaldı mı demeyin. Çünkü hala fiyat performans odaklı telefonların kaldığını görmekteyiz. İşte fiyatlar daha fazla yükselmeden satın alınabilecek en iyi akıllı telefon modelleri.

Son aylarda ülkemizde dolar kurunun bir hayli arttığını biliyoruz. Dolar kurunun etkilendiği en önemli sektörlerden biri ise teknoloji. Özellikle ülkemiz bazında, TL’nin değer kaybının etkilendiği en büyük sektörün teknoloji olduğunu söyleyebiliriz. Tabii ki bu sektörde en çok ihtiyaç olan cihaz ise akıllı telefon. Son zamanlarda dolar kurunun artışından sonraki fiyatlara baktığımızda ise, akıllı telefonların %30 oranında fiyatlarının arttığını söyleyebiliriz. Haliyle çoğu kullanıcı, uygun fiyatlı akıllı telefon arayışında. Bu listemizde sizler için 4000 TL altı en iyi akıllı telefonlar ile karşınızda olacağız. İşte Nisan 2022 itibariyle alınabilecek en iyi telefonlar.

4000 TL Altı Alınabilecek Fiyat Performans Telefonları!

Xiaomi Redmi Note 8 Pro (128 GB)

4000 TL altı telefonlar

2019 yılında piyasaya sürülmesine rağmen hala performans odaklı akıllı telefonlar arasında gösterilen Redmi Note 8 Pro modeli, her ne kadar oyun telefonları ile kafa tutacak güce sahip olmasa da, günlük yaşantıyı karşılayacak özelliklere sahip olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca 128 GB dahili depolama alanına sahip olması da önemli bir avantaj.

Redmi Note 9S

4000 TL altı telefonlar

Serinin bir önceki modeli Redmi Note 9S’in diğer modellere kıyasla daha avantajlı olduğu konu ise dahili depolama. Redmi modeli, 128 GB dahili depolama ve 6 GB RAM ile kullanıcılarını karşılıyor. Ayrıca bu model, listedeki en uygun modeller arasında yer aldığı için tercih edilebilecek bir cihaz. Ortalama fiyatı ise, 3900 TL.

realme 7

realme 7

64 GB dahili depolama ile gelen model, farklı sitelere bağlı olarak 4.000 TL civarında satışta. 2020 yılında piyasaya sürülen cihazın, kısmen yeni model olduğunu söyleyebiliriz. Tabii ki işlemci ve kamera tarafında eksiklikleri olacaktır. Ancak 4000 TL altına satılan bir telefona göre tatmin edici bir telefon.

General Mobile GM 21 Pro (Tek Hat)

GM 21 Pro

Türk üreticinin, fiyat performans odaklı modeli GM 21 Pro, farklı sitelere bağlı olarak 3500 TL civarında satılıyor. Söz konusu modelin de, fiyat performans dendiği zaman akla ilk gelen cihazlardan olduğunu belirtelim.

İlgili Haberler

>> Xiaomi 12 Ultra Böyle Görünecek: Deri Görünüm Geri Döndü!

>> Oppo Reno 7 Lite 5G Fiyatı Belli Oldu: Serinin En Uygun Modeli!