4000 TL Altı En İyi Akıllı Telefonlar: Bu Fiyata Başka Telefon Yok!

4000 TL altı telefonlar

4000 TL akıllı telefonlar listemizde bu ay yeni modellerin de eklendiği görmekteyiz. İşte fiyatı düşen, fiyat performans odaklı o modeller.

Son aylarda ülkemizde dolar kurunun bir hayli arttığını biliyoruz. Dolar kurunun etkilendiği en önemli sektörlerden biri ise teknoloji. Özellikle ülkemiz bazında, TL’nin değer kaybının etkilendiği en büyük sektörün teknoloji olduğunu söyleyebiliriz. Tabii ki bu sektörde en çok ihtiyaç olan cihaz ise akıllı telefon. Son zamanlarda dolar kurunun artışından sonraki fiyatlara baktığımızda ise, akıllı telefonların %30 oranında fiyatlarının arttığını söyleyebiliriz. Haliyle çoğu kullanıcı, uygun fiyatlı akıllı telefon arayışında. Bu listemizde sizler için 4000 TL altı en iyi akıllı telefonlar ile karşınızda olacağız. İşte Aralık 2021 itibariyle alınabilecek en iyi telefonlar.

4000 TL Altı En İyi Akıllı Telefonlar: Bu Fiyata Başka Telefon Yok!

Infinix Note 10 Pro

Infinix Note 10 Pro

Geçtiğimiz haftalarda 4500 TL civarında satılan Infinix Note 10 Pro modelinin son haftalarda fiyatının bir hayli düştüğünü söyleyebiliriz. Özellikle fiyat performans odaklı akıllı telefonları listelediğimizde, Infinix Note 10 Pro modelinin en çok tercih edilen modeller arasında yer alabileceğini söyleyebiliriz. Söz konusu modelin 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama ile karşımıza çıktığını da belirtelim. Fiyatı ise 3900 TL civarında.

Samsung Galaxy M31s

Fiyat performans odaklı telefonlar

 

6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama ile Samsung’un uygun en çok tercih edilen uygun fiyatlı modelleri arasında yer alan M31s, farklı sitelere bağlı olacak 3900 TL’lik fiyat etiketinden satışa sunuluyor.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro

4000 TL altı telefonlar

Listemizin ilk sırasında, Xiaomi’nin fiyat performans odaklı, en çok tercih edilen modelleri olan Redmi Note serisi karşımıza çıkıyor. Redmi Note 9 Pro modeli, 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip. Ayrıca fiyatının 3.500 TL seviyelerinde olduğunu da belirtelim.

Xiaomi Mi 9T

Xiaomi Mi 9T

Xiaomi’nin yine fiyat performans odaklı satılan akıllı telefonları arasında bulunan Mi 9T modeli, 3899 TL’ye kadar düşmüş durumda. Eğer, amiral gemisi akıllı telefonlara yüksek ücretleri vermek istemiyorsanız ve alacağınız akıllı telefonun uzun süre sizi idare etmesini istiyorsanız, Xiaomi Mi 9T tam size göre. Hem işlemcisi hem kamerası ile hala rakiplerine meydan okuyan modelin, piyasaya göre uygun fiyattan satışa sunulduğunu da belirtelim.

İlgili Haberler

>> Bitdefender, AV-Comparatives EPR (Uç Nokta Güvenliği) Raporunda En Yüksek Puanı Aldı